Til toppen
Pil til høyre.

Tilbake

Pusterom, av Fagerborgfestspillene

Wednesday

20

.

March

2024

19:00

Marmorsalen

Status

0

200

Kjøp billett

Fagerborgfestspillene er en veletablert festival i Oslo, arrangert årlig av fjerdeårsstudentene ved Barratt Due Musikkinstitutt. 

Skolen er en av Europas ledende utdanningsinstitusjoner innenfor klassisk musikk, og festivalens visjon er å inkludere et yngre publikum i den klassiske musikkens verden. Årets tema for festivalen er "Rom," og utforsker ulike aspekter av dette begrepet gjennom tre unike konserter: "Lekerom," "Hjerterom," og "Pusterom".

 "Pusterom" vil være ditt fristed fra hverdagens stress. Nyt komfortable sitteplasser, myke puter, varme tepper og den myke gløden av dempet belysning. Dette er ikke din gjennomsnittlige klassiske konsert - her kan du slappe av og la deg bli ført med av musikkens skjønnhet uten formelle begrensninger, oppleve både sangere og instrumentalister i forskjellige besetninger. Vår konsert "Pusterom" vil ta deg med på en følelsesmessig musikalsk reise. Gjennom verkene som fremføres, vil du oppleve en følelse av ro, inspirasjon og forundring. Musikerne på scenen er dedikerte til å skape en minneverdig opplevelse for deg og ditt sinn. 

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til "Pusterom" og dele denne unike konsertopplevelsen med deg. Sammen skaper vi magiske øyeblikk og bygger broer mellom generasjoner gjennom den vakre verdenen av klassisk musikk. Bli med oss på denne musikalske reisen, og la "Pusterom" være din kilde til inspirasjon og avslapning i hverdagen. 

Vi ser frem til å dele øyeblikkene med deg!


Foto: Zenoa Birchler

Arrangør: Fagerborgfestspillene 2024