Pil til høyre.

Tilbake

Plattformer for rettferdighet, diskurs og kunst

Friday

13

.

October

2023

12:00

Kronesalen

Status

0

105

Kjøp billett

I samarbeid med sosial- antropolog Michelle A. Tisdel har vi satt sammen et panel av kunstnere og akademikere med base i Norge for å diskutere hvordan dansefeltet kan bidra til å skape like muligheter gjennom kunstnerisk praksis. 

Samtalen tar utgangspunkt i UrbanApa, et antirastisisk og feministisk kunstsamfunn og en plattform initiert av Sonya Lindfors, som i år er tilbake på CODA med sitt nye verk One Drop. 

Moderator Jessica Lauren Elizabeth Taylor vil i samtale med kunstnerne Ayesha Jordan, kunstneren og akademikeren Deise Faria med norsk Nunes og kunstnerisk leder for TextLab, Shanti Brahmachari, utforske hvordan man kan jobbe kollektivt med å bygge lignende plattformer for rettferdighet, diskurs og kunstnerisk aktivitet.

Hvordan engasjerer vi oss i miljøer som historisk ikke er sentrert i Norge og performancekunst, hvordan utvider vi rekkevidden til kunstnerisk formidling, og hvordan håndterer vi bærekraft av kunstnerisk praksis og løpende løsninger i relasjonene mellom kunstnere og institusjoner?

Dette er bare noen av spørsmålene som skal diskuteres. Seminaret er åpent for alle, men krever forhåndspåmelding. 

Praktisk informasjon:

Seminaret finner sted på Sentralen den 13. oktober klokken 12:00-15:00 i Kronesalen. 

Tilgjengelighet: Tilgang via heis til 5. etasje.

Tegnspråktolkning 

Seminaret holdes på engelsk


Fotokreditering: Tuukka Ervasti
Arrangør: CODA international Dance Festival