Tilbake

Oslo Ballroom Sessions

Sunday

19

.

December

2021

14:00

Gymsalen

Kjøp billett

Status

Denne høsten arrangerer Oslos Ballroom-miljø åpne og gratis sessions i Gymsalen på Sentralen klokken 19-21 på søndager (kl. 14-16 noen uker, se program).

Miljøet i Oslo er nytt sammenlignet med andre steder i verden, men vi er ivrige etter å se miljøet vokse med nye folk som er interesserte i Voguing og ballroom-kulturen.

Vi håper at disse samlingene vil gi deg en mulighet til å prøve forskjellige kategorier og lære fra de som har vært med å bygge ballroom miljøet i Oslo de siste 5 årene. Nysgjerrig? Da håper vi du kommer innom! <3


Vi kan også anbefale å sjekke ut dokumentarfilmen "Paris is burning" på Netflix eller dramaserien "Pose" på HBO dersom du vil ha litt forkunnskap før du eventuelt kommer innom, men det er ikke en nødvendighet!

Det er en ansvarlig til stede hver søndag, som spiller musikk, veileder og tar imot nye fjes! Vi vil understreke at det er lagt opp til egentrening og utveksling mellom dere som kommer, og ikke danseundervisning.

Anbefalt nedre aldersgrense er 16 år

Dette er et safe space laget av og for skeive/BIPOC - mennesker. Alle er velkomne, men ingen form for diskriminering (rasisme, seksisme, homofobi, transfobi) tillates.