Tilbake

Nytt og norsk med Sara

Wednesday

14

.

July

2021

15:00

Vindushjørnet

Kjøp billett

Status

0

205

Nytt og norsk med Sara
Spilles 14. juli kl. 15

Sommerkonsertene til Det Norske Kammerorkester gir deg en times klassisk velvære med kammermusikk presentert av orkesterets fantastiske musikere. Repertoaret spenner fra kjente perler til musikk skrevet i vår egen tid.

Sara Øvinge er medlem av vårt musikerkollektiv, og nå har hun bestilt en ny fiolinkonsert av den norske komponisten, arrangøren og musikeren Kjetil Bjerkestrand. Denne skal vi spille inn senere i sommer, men før det har du muligheten til å oppleve urpremieren på denne på Sentralen. I tillegg fremfører Sara og resten av gjengen fiolinkonserten til Philip Glass.  

Medvirkende: Sara Øvinge, Camilla Kjøll, Alex Robson-fiolin, Marthe Husum-bratsj, Ole Eirik Ree-cello, Anja Lauvdal, Kjetil Bjerkestrand-synth.

---

Grunnet Covid-19 har konserten begrenset kapasitet. Sentralen tar smittevern på det høyeste alvor, og stiller med alle forholdsregler. Ved å kjøpe billett(er) samtykker du til at din kontaktinformasjon lagres i inntil 14 dager etter avholdt arrangement. Informasjonen vil ikke deles med unntak av en eventuell smittesporing.

Obs! Salkartet er veiledende. Dersom du bestiller 2 eller flere billetter vil vi forsøke å plassere deg og ditt følge plassert sammen. Det fordrer at dere er fra samme husstand eller har en nær relasjon.

VELKOMMEN!