Tilbake

Musikkfest Oslo: Barnekonsert med TOGET!

Saturday

03

.

June

2023

12:00

Ute i gata

Gratis

Status

Kjøp billett

Ta med barna til Sentralen på Musikkfest Oslo, da blir det barnekonsert med TOGET og ellers skikkelig god stemning! Se video av TOGET her!

Om bandet:

Toget er et band som spiller kul gitarmusikk. Her får du både musikk du garantert har hørt før, blandet med musikk du ikke har hørt tidligere. Ta plass på toget og bli med og syng, klapp, knips og dans! Toget slentrer stødig og taktfast langs skinnene og tar deg trygt gjennom kjente og ukjente landskap. Toget er en helt ny trio, med musikere som kjenner hverandre godt fra andre sammenhenger.

Navnet «Toget», som henspiller til låta «Freight Train» fra 1906 av Elisabeth Cotton, gir en god pekepinn på musikken vi får høre. Trioen vil presentere publikum for ukjent musikk og gjemte musikkskatter. Ved å knytte det ukjente opp mot kjente sanger, får vi en rød tråd som åpner døra til helt nye musikalske bekjentskaper.

Klovning og Mæland Jensen har tidligere gitt ut plater sammen i bandene Hullyboo og Vellichor. Klovning vant i 2022 Spellemannspris i klassen Jazz med bandet «Flukten». Mjanger har denne sommeren turnert med årets Stjernekamp-vinner Bjørn Tomren, mens Mæland Jensen fra Mjøndalen den siste tiden har spilt konserter med bandet LÖV og artisten Kajsa Balto. Vi gleder oss, og håper å se mange musikkfestglade barn i gata denne dagen!

Konserten vil foregå ute i gata, men er det dårlig vær vil arrangementet holdes innendørs.

Anbefalt Målgruppe: Passer best for barn 2 år og oppover, men alle er velkommen!

Varighet: 30 minutter