Tilbake

Musikalkurs - med Caroline Støyva Eriksen

Friday

01

.

October

2021

16:00

Hvelvet

Kjøp billett

Status

0

650

Er du mellom 8- 10 år? Har du lyst til å lære teater, sang og dans? Nå har du sjansen! Om du har liten eller ingen erfaring fra før av spiller ingen rolle. Du vil lære fort sammen med andre som har like interesser som deg. Og kanskje får du en ny venn eller to? Start høstferien med et morsomt musikalkurs. 

Caroline Støyva Eriksen er instruktør. Caroline Støyva Eriksen (f.1986) er en norsk sanger og skuespiller fra Lillehammer. Hun er utdannet fra Bårdar, NISS og Complete Vocal Institute. Caroline har erfaring fra film, tv, teater, musikal og konserter, bla. Jul i Blåfjell (Folketeateret), Børning 3 og Parade (Kanonhallen). I sommer spilte Caroline den litt halvsprøe høna Chickolina på Kutoppen i Dyreparken. Og i 2021/2022 er hun aktuell som drag gueen i en helt ny norsk musikal: Jenter som oss! 

Parallelt med å være utøvende har Caroline undervist i sang, dans og drama for barn, unge og semiprofesjonelle. Hun har vært instruktør og koreograf for skolerevyer i Oslo, Romerike Musikkteaterskole og det danske Musicalteateret for å nevne noe. 

Caroline brenner for at deltagerne skal få mestringsfølelse samtidig som de lærer noe nytt og har det gøy. Her en tilbakemelding fra en forelder fra et tidligere kurs: "Blir så glad over at det du bidrar for med for barna våre. En energi og så utrolig godt forbilde. Du lærer barna mangt og meget, spesielt i forhold til å være uredd. ”Anna” får i hvert fall en god porsjon påfyll i selvtillitsbegeret etter å ha vært en uke med deg. Og det er knallgøy! Tusen takk! " 

Hva kan barna forvente seg? Hver dag skal vi gå gjennom leker og ulike teknikker innen sang, dans og teater. Tiden blir fordelt med ca.45 min på hver del. Vi jobber med et sangnummer og et dansenummer fra en kjent musikal. Det blir korte pauser og en litt lengre spisepause i løpet av dagen. Ta med lunsj, drikkeflaske, innesko hvis du vil. Ha på klær som du kan bevege deg i. 

Praktisk info 
Dato: 01.-03. oktober
Fredag kl.16- 19 
Lørdag og søndag kl. 11-14
Sted: Hvelvet på Sentralen, Øvre Slottsgate 3
Instruktør: Caroline Støyva Eriksen 

Spørsmål kan stilles til carolinestoyva@gmail.com / +47 995 40 592
Pris: 650kr

----------

Grunnet Covid-19 har kurset begrenset kapasitet. Sentralen tar smittevern på det høyeste alvor, og stiller med alle forholdsregler. Ved å kjøpe billett(er) samtykker du til at din kontaktinformasjon lagres i inntil 14 dager etter avholdt arrangement. Informasjonen vil ikke deles med unntak av en eventuell smittesporing.