Tilbake

Barnas Sommer på Sentralen: MITT EVENTYRLIGE HERITAGE

Sunday

02

.

July

2023

12:00

Ute i gata

Gratis

Status

Kjøp billett

Barnas Sommer på Sentralen presenterer: "MITT EVENTYRLIGE HERITAGE" - en fortelling i musikk og dans.

Dette er en soloforestilling for barn, av og med Sikia Chi Masters Heien. Med det indre lekende barnets perspektiv skaper Sikia musiske og danseriske fortellinger der det sanselige og eventyrlige får utfolde seg. Hun ikler forestillingen i de fargene hun selv opplever årstidene er. Fortellingen er alltid den samme, med eneste forandring at skogsdronningen som deler ut epler om høsten er en snøkrystall-prinsesse om vinteren, og kanskje en havfrue om sommeren?

Sikia Chi Masters Heien er en ung utøvende danser og rytmisk improviserende gitarist. Hun henter inspirasjon og tilegner seg håndverket fra den musiske arven hun tilhører i Norge, Jamaica, Karibia, USA og Vest-Afrika.

Forestillingen varer i 30 minutter og spilles to ganger, kl. 12:00 og kl. 14:00.

Passer best for barn 3 - 6 år, men alle er velkomne!

Dette arrangementet er et samarbeid med Oslo World og Sentralen UNG, og er en del av Barnas Sommer på Sentralen. Hver helg i perioden 24. juni - 13. august kan du oppleve mange forskjellige barnearrangementer, helt gratis her hos oss! Barnas Sommer på Sentralen vil foregå i gata vår (Øvre Slottsgate 3), men er det dårlig vær vil arrangementet holdes innendørs. Du kan se hele Sommer på Sentralen programmet HER!

Foto: Lars Opstad