Tilbake

Minimusikk: The Northern Belle, den klimprete kua og den høylytte hesten.

Saturday

20

.

November

2021

14:00

Gymsalen

Kjøp billett

Status

0

100

Det Spellemann-nominerte country-/popbandet The Northern Belle inviterer til låvefest lørdag 20. november der de kler opp låtene sine i hatt og boots. Her blir man kjent med den ensomme cowboyen Stine, den klimprete kua Johanne og den høylytte hesten Bjørnar. Hvor høyt klarer han å spille på gitaren og kan Johanne og hardingfela overdøve Bjørnar i den store duellen? Hold på hatten, for her går det unna!

Dette er en konsert for både store og små med fløyelsmyke toner om vennskap, så fengende låter at det rykker i dansefoten og en spilleglede som smitter. Forestillingen er produsert av Matias Hilmar Iversen for Minimusikk med støtte fra Kulturrådet.

The Northern Belle blander amerikansk tradisjonsmusikk som americana og country med 70-talls vestkystpop og den norske hardingfela. Bandet er en av ledestjernene innenfor den mye omtalte nordicana-scenen her til lands. Karrieren skjøt fart med deres andre studioalbum ”Blinding Blue Neon” som resulterte i terningkast 6 i Aftenposten og Spellemann-nominasjon i klassen country. Deres nyeste album "The Women in Me" har fått strålende kritikker i inn og utland.

Passer for barn fra 4-6 år og familier.
Varighet: ca. 35 minutter.

Minimusikk er Miniøyas konsertserie for det yngste publikummet, støttet av Kulturrådet.