Til toppen
Pil til høyre.

Tilbake

Minimusikk presenterer: Mikrokosmos med venner

Saturday

06

.

April

2024

14:00

Gymsalen

Status

0

145

Kjøp billett

Minimusikk presenteres: Mikrokosmos med venner 

Mikrokosmos slapp sitt nyeste album «Kanskje en verden vi ikke vet om» i 2023. Nå gleder de seg til å dele det magiske universet med barna på Sentralen, når de spiller på Miniøyas konsertserie Minimusikk lørdag 6. april. Med seg på konserten har de illustratør Iben Sandemose og Vulkan Quartet. 


Om Konserten 

I denne konserten får man oppleve Iben Sandemose tegne og illustrere sangene live, mens Mikrokosmos og Vulkan Quartet spiller. Alt skjer på scenen samtidig. Tegningene blir projisert på en skjerm, og man kan følge med på hvordan de utvikler seg i takt med musikken. Utgangspunktet for tegningene er sangene til Mikrokosmos, så her kan det komme dansende bestemødre, flyvende roboter og mye annet hittil ukjent. 

Iben Sandemose er en av Norges mest etablerte tegnere og illustratører. Hun har gitt ut bøker siden 1984 og vunnet en rekke priser for sitt arbeid. Barnebokserien Fiat og Farmor er ett av mange eksempler på hennes morsomme og absurde strek. 

Pål, Jo, Åge og Shana i Mikrokosmos spiller spiller pop, rock og funk med tekster som handler om alt fra flyvende kyr og å gå på lava, til pappaer som gjør sykt flaue ting, og om dager da alt går på trynet. 

Mikrokosmos består av: 

Shana Mathai (vokal) 

Pål Hausken (trommer) 

Jo Berger Myhre (bass) 

Åge Reite (tangenter og vokal) 


Vulkan Quartet er en strykekvartett som utforsker regi og bevegelse for å skape en unik og fengslende opplevelse av klassisk musikk. Kvartetten består av erfarne strykere som på hver sin kant og sammen stryker rundt i det ganske land. Denne konserten blir en sjelden mulighet til å høre dem sammen med Mikrokosmos. 

Vulkan Quartet består av: 

Kaja Pernille Østervold (fiolin) 

Stinius Maurstad (fiolin) 

Maren Nygård (bratsj) 

Marit Johansen (cello) 

----------------------------

Om Minimusikk

Konsertserien Minimusikk presenteres av Miniøya, og introduserer det yngste publikummet for et bredt spekter av musikkopplevelser. 

Minimusikk mottar arrangørstøtte fra Kulturrådet, og vises i samarbeid med Sentralen UNG. Minimusikk ble lansert i 2020. 

Barn under 2 år kommer gratis inn på alle forestillingene, men må ha gratisbillett som kan legges til.


Foto: Thomas Reite

Arrangør: Miniøya