Pil til høyre.

Tilbake

Minimusikk presenterer: hei kalas

Saturday

14

.

October

2023

12:00

Gymsalen

Status

0

130

Kjøp billett

hei kalas er klare med sitt andre album, "men jeg kan kose med katten", og gleder seg til å møte små og store fans igjen!

Hvorfor er det slik at barn så gjerne vil bli store? Voksne kan jo ikke sette seg midt i gata, og de får faktisk også inkasso bare så du vet det. Og må bygge garasje. Noe så kjedelig! Og hele tiden blir de blanke i øya når de tenker tilbake på barndommen – den bekymringsløse tida, sier de. Men det er faktisk ikke bare lett å være barn heller! Det er mye som er skummelt, og masse å tenke på. Store, skumle dyr og spøkelser som flyr for eksempel. Men det glemmer man fort når man blir voksen, da tenker man bare på krabber på brygga og på å kjøre karusell til man blir svimmel sammen med noen man liker ekstra godt. Denne plata handler litt om å ta det med ro og kose seg med det livet man har, enten man er voksen eller barn – selv om det kan være litt kjedelig av og til. For hvis man kjeder seg så kan man jo bare kose med katten?

hei kalas ble startet av kollegene Heidi Marie Vestrheim og Annikken Theodorsen i NRK Super i 2010. Etter hvert ble Roy Ole Førland med, og slik ble hei kalas komplett. Siden 2014 har de laget enormt mye musikk, turnert i regi av Kulturtanken, samt spilt på festivaler rundt om i Norge. I 2020 ble de nominert til Spellemannsprisen for debutalbumet deres, "hvorfor er jeg allergisk". Den nye plata, "men jeg kan kose med katten", er produsert av Bjarne Stensli.

Konsertserien Minimusikk ble startet av Miniøya i 2020 og introduserer det yngste publikummet for et bredt spekter av musikkopplevelser. Minimusikk mottar arrangørstøtte fra Kulturrådet, og vises i samarbeid med Sentralen UNG. Barn under 2 år kommer gratis inn på alle forestillingene og behøver ikke billett.

Passer for barn mellom 2 og 12 år.

Konserten varer i rundt 45 minutter. 

Arrangør: Miniøya