Tilbake

Making sense

Wednesday

21

.

July

2021

11:00

Sentralen

Kjøp billett

Status

0

0

Making sense består av en installasjon i ti deler som følger trappesatsen i foajeen på sentralen. Skulpturene i installasjonen slynger seg rundt i det store rommet som en kropp som utfordrer, utforsker og speiler sine omgivelser.

Making sense tar utgangspunkt i de menneskelige sansene og i å stimulere til lek, undring og utforskning rundt kroppen, skulpturen og rommet den befinner seg i.
Erla Audunsdottir (f.1991) er utdannet ved Kunstakademiet i Oslo, Reykjavik og Bergen. Hun har en performativ tilnærming til ulike medier og materialer, men jobber i hovedsak med skulptur og performance.

Medvirkende kunstnere er:
Ingeborg Tysse (f.1992) Utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo og kunstakademiet i Reykjavik og fullførte sin BFA i 2018. Tysse arbeider hovedsakelig med vev, maleri, skulptur og performance.
Joel Ring (f.1988) er Cellist, bassist og komponist utdannet ved Norges musikkhøgskole med fokus på improvisert jazz. Rings praksis favner bredt og inspireres av alt fra støy til vestlig klassisk musikk.

Det er gratis å besøke kunstinstallasjonen!

---
Grunnet Covid-19 har installasjonen begrenset besøkskapasitet. Sentralen tar smittevern på det høyeste alvor, og stiller med alle forholdsregler. For å besøke installasjonen registrerer du din kontaktinformasjon i resepsjonen. Informasjonen lagres i inntil 14 dager etter avholdt besøk og vil ikke deles med unntak av en eventuell smittesporing.

Velkommen!