Tilbake

"Lugging gir frispark!" av Pangea Produksjoner

Sunday

10

.

April

2022

14:00

Gymsalen

Kjøp billett

Status

0

165

Idun Westgård er den tøffeste jenta i 7B. Hun elsker fotball og trener hver dag med klassen for at de skal vinne årets skoleturnering, men når Jesper Amundsen begynner i klassen endrer alt seg. Han liker ikke at jenter kan spille fotball, og spesielt ikke når de er så flinke som Idun. De går hverandre på nervene og erter hverandre, men begge to merker at det kribler mer og mer i magen for hver dag som går. En dag får Idun en trist beskjed; hun har fått noe som heter leukemi. Samtidig som Idun blir sykere, styrkes forholdet med hennes venner, og de gjør alt de kan for å lyse opp hverdagen til Idun på sykehuset.

“Lugging gir frispark” er en forestilling om vennskap, fotball og håp. Med humor som sentral midtbane, og alvor som innbytter, viser Pangea Produksjoner et ærlig og realistisk bilde av hvordan en barneskoleklasse påvirkes når en lagspiller blir syk.

Medvirkende: Jostein Falch Kvaal, Elisabeth Eilertsen Eldevik, Nora Gjestvang, Ingrid Matilde Mæland, Jørgen Drageset Dydland, Lars Oscar Sivertsen