Tilbake

LAIBACH – ‘Love Is Still Alive’ Tour 2022

Wednesday

01

.

February

2023

19:00

Marmorsalen

Kjøp billett

Status

Kjøp billett

OBS: Denne konserten er flyttet fra 2022 til 1. februar 2023. Kjøpte billetter gjelder på ny dato.

«Love is Still Alive» er en sang som ble skrevet til si-fi komedien «Iron Sky – The Coming Race». Filmen, og sangen, presenterer en apokalyptisk visjon om jordens undergang. Bare en liten gruppe mennesker har overlevd og de cruiser nå rundt i universet på vei til Mars, hvor de vil opprette en koloni.

I begynnelsen av 2021 så vil Laibach endelig gi ut soundtracket til denne filmen. «Love is Still Alive» vil også bli gitt ut som en EP, med hele syv forskjellige versjoner av sangen. Laibach kommer til å fremføre noen av disse veldig forskjellige versjonene live.

Laibach kommer også med en til utgivelse i begynnelsen av 2021. Albumet «Wir sind das Volk», som ble laget til musikalene med samme navn, bygger på tekstene til den tyske poeten Heiner Müller. Musikalen hadde en suksessfull premiere på HAU Theatre i Berlin i februar 2020. Men de rakk kun å gjennomføre 3 forestillinger før pandemien satte en stopp for alt av konserter.

Laibach kommer til å fremføre ett utvalg av sanger fra musikalen på konserten på Sentralen. Vi kan også forvente flere overraskelser og historiske hits fra deres 40 års repertoar.

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 20:00
Dørene åpner : 19:00
Adkomst : Stortinget t-bane stasjon. Trikk i Dronningensgate.
Aldersgrense: 18 år
Ledsager: gratis uten billett

Radar booking på Facebook
Artistens nettside
Lytt til musikken i Spotify.