Tilbake

Kontaktlek 3-6 år

Saturday

22

.

January

2022

12:00

Hvelvet

Kjøp billett

Status

0

150

Kontaktlek 1-3 år og 3-6 år!

Kontaktlek er en fysisk utforskning/lek mellom den voksne og barnet. Vi beveger oss til musikk og ønsker å inspirere til nye måter å leke sammen på. Øvelsene baserer seg på dans og er med på å trene barnets koordinasjon, balanse og styrke. Leken stimulerer barnets og den voksnes kreativitet og glede ved fysisk aktivitet sammen. Her er det lov å finne sitt indre barn igjen :)

Det kreves ingen erfaring, men ha gjerne på deg behagelige klær som du kan bevege deg i. Deltagelse på eget ansvar.

Kontaktlek 3-6 år: kl 12:00
Kontaktlek 1-3 år: kl 14:00
Tid: varer i ca. 45 min.
Billett: En voksen og et barn kr 150,-

Vær oppmerksom på hvilken dato og tid du velger i kjøpsprosessen.   

Konseptet Kontaktlek utvikles og ledes av scenekunstnerne Beata K. Iden og Heidi Jessen. Med Kontaktlek ønsker vi å skape verdifulle kunsterfaringer og opplevelser for og med små barn i følge med voksne. Vi er opptatt av samspillet mellom foreldrene og barnet og ikke minst de andre deltakerne. Mellom oss har vi mange års erfaring med dans, bevegelse og ulike forestillinger for barn i alderen 0-6 år. Beata K. Iden er også sertifisert ContaKids instruktør.

HUSK at det er begrenset antall plasser. Vi anbefaler å bestille billetter på forhånd.

Følg Facebookeventet HER!

Dette arrangementet har begrenset med plass! Sentralen tar smittevern på det høyeste alvor, og stiller med alle forholdsregler. Ved å kjøpe billett(er) samtykker du til at din kontaktinformasjon lagres i inntil 14 dager etter avholdt arrangement. Informasjonen vil ikke deles med unntak av en eventuell smittesporing.