Til toppen
Pil til høyre.

Tilbake

Kofi Kinaata live in Oslo With Lucky Star Band + Gasmilla

Saturday

10

.

August

2024

20:30

Marmorsalen

Kjøp billett

Status

Kjøp billett

I august gjestes Oslo av flere fra den vestafrikanske musikkhimmelen når byen bys på en aldri så liten dobbeldose magi, i form av artistene Kofi Kinaata og Gasmilla.

Kofi Kinaata, født Martin King Arthur, er en kjent ghanesisk musiker kjent for sin unike blanding av highlife, hip-life og afrobeats. Artisten vokste opp i Takoradi, i vest- Ghana og ble påvirket av den pulserende ghanesiske musikkscenen med inspirasjon hentet fra lokale legender som Kojo Antwi, Daddy Lumba og Reggie Rockstone. Hans teft for historiefortelling gjennom musikk ble tidlig tydelig, og han begynte å finpusse håndverket sitt som tekstforfatter og utøver.

Kofi Kinaata ble fremtredende med sin banebrytende singel "Susuka" i 2015, som ble en umiddelbar hit over hele Ghana og utover i kontinentet. Etter suksessen med "Susuka" fortsatte Kofi Kinaata å gi ut en rekke hits som toppet hitlistene, inkludert "Confession", "Single and Free" og "Things Fall Apart", noe som befestet hans status som en av Ghanas mest talentfulle musikere ytterligere. .

Utover hans musikalske dyktighet, er Kofi Kinaata hyllet for sine sosialt bevisste tekster som tar for seg relevante problemer som kjærlighet, samfunnsutfordringer og personlig vekst. Hans evne til å kombinere tankevekkende meldinger med smittsomme rytmer har gitt ham en dedikert fanbase både i Ghana og internasjonalt. På turnéen stiller han med the Lucky Star Band, med et lydlandskap som både fenger og byr til dans.

Med en rekke priser og utmerkelser til navnet hans, inkludert flere Ghana Music Awards, fortsetter Kofi Kinaata å flytte grenser og heve ghanesisk musikk på den globale scenen. Neste på veien til verdensherredømme: Oslo!

--------
Gasmilla

Gasmilla, født Odartei Milla Lamptey, blir også med til Oslo som en ghanesisk musiker av rang, kjent for sin energiske musikkstil og liveopptredener. Gasmillas musikalske reise fikk sin spede start i Tema, Ghana, og han begynte i ung alder - påvirket av de livlige lydene av highlife, hiplife og Afrobeat som gjennomsyret omgivelsene hans.

Gasmilla fikk bred anerkjennelse med sin breakout-hit "Telemo" i 2015, som raskt ble en slags nasjonalsang i Ghana og drev ham til stjernestatus. Sangens fengende rytmer og dansbare beats gjorde ham elsket av publikum over hele Ghana og utover, og ga ham rykte som en dynamisk utøver.

Musikeren er i dag kjent for sin allsidighet, og har fortsatt å gi ut et mangfoldig utvalg av musikk, samtidig som han blander elementer fra hip-life, azonto og afrobeats for å skape sin signaturlyd. Sanger som "Aboodatoi", "3 Points" og "K3K3" har ytterligere befestet statusen hans som en av Ghanas mest innovative musikere - spesielt innenfor azonto-sjangeren.

10. august er begge tungvekterne å se i Oslo, og byen bes om å kjenne sin besøkelsestid!

Billettpris i døra: 400,-

ID: 18+

Dørene åpner 30 minutter før konsertstart.

Arrangør: Obrempong Productions