Tilbake

Klubb Klassisk

Wednesday

20

.

October

2021

19:00

Marmorsalen

Kjøp billettKjøp billetter

Status

Klubb Klassisk #11 – Seim, Kjelland og Övinge

Det er duket for en ny, stemningsfull festkveld når vi inviterer til 11. utgave av Klubb Klassisk i Sentralens marmorsal. Kveldens kurator for konserten er vår fiolinist Sara Övinge som stiller med et stjernelag av musikere på scenen.

Saksofonisten og komponisten Trygve Seim - med sitt intime lydlandskap - har gått fra suksess til suksess, og underveis plukket med seg både NOPAs musikkpris og Spellemann-nominasjoner. Her møtes hans melodiøse saksofonspill med mezzosopran Marianne Beate Kjellands dype stemme som varmer et knippe sanger komponert av Seim. Gitarist Simon Övinge kjenner vi som en improvisatør med jazz og blues som fundament, og han kommer innom med egne komposisjoner og sin tolvstrengede gitar. Når vi dessuten har orkesterets egne musikere med, blir dette en lun kveld med glimt i øyet.

Konserten er produsert i samarbeid med Sentralen.
Dørene åpner kl. 18:45 og konsertstart kl. 19:30.
Billetter: 250 ordinær / 150 Klubb Klassisk medlem

Klubb Klassisk medlemskap er et tilbud til deg mellom 18 og 35 år. Det er gratis, og du får i tillegg rabatterte billetter til Klubb Klassisk konserter. Påmeldingsskjema finner du på kammerorkesteret.no/klubbklassisk.


Baren er åpen hele kvelden – kom som du er!