Tilbake

Klesbyttemarked @ Sentralen

Tuesday

04

.

July

2023

11:00

Marmorsalen

Gratis

Status

Kjøp billett

04. juli inviterer Sentralen til Klesbyttemarked i Marmorsalen!

Forny din sommergarderobe, samtidig som du sparer masse penger og bidrar til begrensning av forbruket av nye klær. Kanskje fjorårets sommerklær ikke lenger faller helt i smak? Lever det inn, og bytt det i noe annet som du får mer bruk for.

Klesbyttemarked er det perfekte stedet å oppdatere garderoben med god samvittighet, og samtidig kunne kvitte deg med klær du ikke bruker selv på en miljøvennlig måte. Ta med klær, sko og tilbehør som du ikke trenger, liker eller passer lengre, og forhåpentligvis drar du herfra med helt nye og freshe skatter som du kan bruke gjennom våren og sommeren.

Husk! Det blir ekstra gøy om alle tar med seg annet enn ræl!

Har du klær som trenger en liten fiks? Vestre Aker Husflidslag og Gamle Oslo Husflidslag stiller med Fiksestasjon der klær kan bli reparert! Det blir servering i kaféen og god stemning!

Praktisk info:

Byttedagen finner sted i Marmorsalen på Sentralen.

Innlevering av klær kan gjøres fra kl. 11:00. Selve byttingen skjer mellom kl. 12:00–16:00.

Ta med deg maks 7 plagg, sko eller tilbehør. Plaggene må være rene og fine, og uten hull eller mangler. Vi tar ikke imot undertøy, badetøy og sokker.

Du får en kupong når du leverer inn dine plagg, som gir deg rett til å plukke ut andre plagg. Hvert plagg du leverer inn kan byttes i ett annet.

Vi ønsker å ha et så miljøvennlig arrangement som mulig, ta derfor med egen veske eller pose.