Tilbake

Klesbyttemarked på Sentralen

Sunday

22

.

January

2023

12:00

Status

Kjøp billett

(Snart) nytt år, og nye muligheter for å ta mer miljøvennlige valg! 22. januar inviterer Sentralen til nytt klesbyttemarked i Marmorsalen.

Forny vintergarderoben, samtidig som du sparer masse penger og bidrar til begrensning av forbruket av nye klær. Kanskje du fikk noe til jul som ikke falt helt i smak? Lever det inn, og bytt det i noe annet som du får mer bruk for.

Klesbyttemarked er det perfekte stedet å oppdatere garderoben med god samvittighet, og samtidig kunne kvitte deg med klær du ikke bruker selv på en miljøvennlig måte.Ta med klær, sko og tilbehør som du ikke trenger, liker eller passer lengre, og forhåpentligvis drar du herfra med helt nye og freshe skatter som du kan bruke til vinteren.

Det blir DJ, loungesoner, Fiksestasjon, servering i kaféen og goood stemning!

Fiksestasjon
Har du fått hull i favorittbuksa? Eller mangler skjorta en knapp? Vi setter frem symaskiner og annet nødvendig utstyr for at du kan forlenge levetida til dine favorittklær.

‍-------------------

Praktisk info:
Markedet finner sted i Marmorsalen på Sentralen.

Innlevering av klær kan gjøres fra kl. 11:00. Selve byttingen skjer mellom kl. 12:00–16:00.

Ta med deg maks 7 plagg, sko eller tilbehør. Plaggene må være rene og fine, og uten hull eller mangler. Vi tar ikke imot undertøy, badetøy og sokker. Du får en kupong når du leverer inn dine plagg, som gir deg rett til å plukke ut andre plagg. Hvert plagg du leverer inn kan byttes i ett annet.

Vi ønsker å ha et så miljøvennlig arrangement som mulig, ta derfor med egen veske eller pose.