Tilbake

Klesbyttedag x Festival // Sommer på Sentralen

Thursday

07

.

July

2022

12:00

Marmorsalen

Kjøp billett

Status

KLESBYTTEDAG X FESTIVAL 

Har du også lyst å fornye garderoben til festivalsommeren, men uten å bruke masse penger og samtidig redusere forbruk av nye klær? Da bør du komme innom klesbyttedag på Sentralen den 7. juli! 

Hva er vel bedre enn en klesbyttedag hvor temaet er festival og sommer? Bytt til deg nye, freshe klær til festivalsommeren og bli samtidig kvitt plagg du ikke bruker. 

Klesbyttedag går ut på at alle som har noen klær som er for små eller for store, eller plagg man er litt lei av og ikke bruker lengre, kan ta med seg disse, og få byttet til seg et nytt, gammelt plagg tilbake. 

Har du skapet fullt av alt for mange klær som du verken bruker eller trenger lengre? I følge forbruksforskningsinstituttet har vi i gjennomsnitt 359 plagg hver i skapet. Denne dagen legger vi til rette for at du kan komme med klær og sko som du ikke trenger lengre og håper at du drar herfra med helt nye og freshe skatter som du kan bruke i hele sommeren og på festival.

Praktisk info: 
Ta med deg maks 7 plagg, sko eller tilbehør. Plaggene må være rene og fine, og uten hull eller mangler. Vi tar ikke imot undertøy, badetøy og sokker. Du får en kvittering når du leverer inn dine plagg, som gir deg rett til å plukke ut andre plagg. Hvert plagg du leverer inn kan byttes i ett annet. 

Vi ønsker å ha et så miljøvennlig arrangement som mulig, ta derfor med egen veske eller pose.