Tilbake

Klesbyttedag på Sentralen

Sunday

23

.

October

2022

11:00

Marmorsalen

Status

Kjøp billett

23. oktober inviterer Sentralen til klesbyttemarked i Marmorsalen, hvor du kan fornye vintergarderoben, samtidig som du sparer masse penger og bidrar til begrensning av forbruket av nye klær. Kanskje vintergarderoben fra i fjor har blitt litt kjedelig? Klesbyttemarked er det perfekte stedet å oppdatere garderoben med god samvittighet, og samtidig kunne kvitte deg med klær du ikke bruker selv på en miljøvennlig måte.

I følge SIFO har vi i gjennomsnitt 359 plagg hver i skapet. På klesbyttemarkedet kan du ta med klær, sko og tilbehør som du ikke trenger, liker eller passer lengre, og forhåpentligvis drar du herfra med helt nye og freshe skatter som du kan bruke til vinteren.

Dette markedet er forbeholdt klær til ungdom/voksne – eget klesbyttemarked for barn og barneutstyr holdes i Forstanderskapssalen den 15. og 16. oktober.

Det blir DJ, loungesoner, strikkehjørne, fiksestasjon, servering og goood stemning!

Fiksestasjon
Har du fått hull i favorittbuksa? Eller mangler skjorta en knapp? Vi setter frem symaskiner og annet syutstyr slik at du kan reparere dine ødelagte klær.

Praktisk info:
Innlevering av klær kan gjøres fra kl. 11:00. Selve byttingen skjer mellom kl. 12:00–16:00.

Ta med deg maks 7 plagg, sko eller tilbehør. Plaggene må være rene og fine, og uten hull eller mangler. Vi tar ikke imot undertøy, badetøy og sokker. Du får en kvittering når du leverer inn dine plagg, som gir deg rett til å plukke ut andre plagg. Hvert plagg du leverer inn kan byttes i ett annet.

Vi ønsker å ha et så miljøvennlig arrangement som mulig, ta derfor med egen veske eller pose.