Tilbake

Klassiske sommerdrikker til klassiske perler

Wednesday

07

.

July

2021

15:00

Vindushjørnet

Kjøp billett

Status

0

205

Klassiske sommerdrikker til klassiske perler
Spilles 7.-9.juli kl.15.00

Sommerkonsertene til Det Norske Kammerorkester gir deg en times klassisk velvære med kammermusikk presentert av orkesterets fantastiske musikere. Repertoaret spenner fra kjente perler til musikk skrevet i vår egen tid.

Hva drikker man til klassisk musikk? Vi presenterer noen av perlene fra det klassiske musikkrepertoaret og vår bartender Steinar forteller hvordan dere lager gode sommerdrikker for store og små som kan passe til. Musikken er av bl.a. Schubert og Sarasate, men her sitter også praten løst. 

Medvirkende: Bjarne Magnus Jensen-fiolin, Audun Sandvik-cello, Ole Kristian Haagenrud-klaver og Steinar Jensen-bartender.

---

Grunnet Covid-19 har konserten begrenset kapasitet. Sentralen tar smittevern på det høyeste alvor, og stiller med alle forholdsregler. Ved å kjøpe billett(er) samtykker du til at din kontaktinformasjon lagres i inntil 14 dager etter avholdt arrangement. Informasjonen vil ikke deles med unntak av en eventuell smittesporing.

Obs! Salkartet er veiledende. Dersom du bestiller 2 eller flere billetter vil vi forsøke å plassere deg og ditt følge plassert sammen. Det fordrer at dere er fra samme husstand eller har en nær relasjon.

VELKOMMEN!