Til toppen
Pil til høyre.

Tilbake

KiDi Live i Oslo, Support: Prince Omane

Saturday

01

.

June

2024

20:30

Marmorsalen

Status

0

365

Kjøp billett

Gullgutten fra Gullkysten

Endelig kommer afrobeats, highlife, afropop og R&B-sensasjonen KiDi til Oslo. Med seg i bagasjen har han en liste med hits, blant annet godlåtene «Likor», «Mon bebe», «Habibi» «Enjoyment» «Say Cheese» og megalåten «Touch it» som har nådd berømmelse langt forbi afrikanske grenser.

Dennis Nana Dwamena, kjent ved artistnavnet KiDi er en ghanesisk afrobeats/highlife-artist som slo gjennom i Ghana gjennom seier i “MTN Hitmaker”-konkurransen i hjemlandet i 2015. Han ble senere signert av Lynx Entertainment. Videre etablerte han seg som en av de raskest voksende artistene i Ghana. Med sine over 1,2 mill. månedlige lyttere på Spotify er «KiDi» å regne som en av verdens mest populære afrobeats artister.

I 2019 slapp han debutalbumet «Sugar» som blant annet inneholdt låtene «Say You Love Me» og «Odo». Albumet ble nominert til 3Music Awards UK ‘album of the year’, og i 2020 vant «Sugar» Vodaphone Music Awards «Album of the year».
I 2021 fulgte han opp med sitt andre album «Golden Boy» med låta «Mon Bebe» og den store, internasjonal anerkjente megalåten «Touch It” (som i tillegg fikk en remix med den amerikanske rapperen Tyga).

#TouchitChallenge ble en viral dansehit globalt i India og resten av verden da flere kjendiser og influensere kastet seg på med en rekke dansevideoer verden over. Lydmessig tar KiDi opp arven med hans silkemyke, lengtende vokal etter highlife storheter fra Ghana som Kojo Antwi og Ofori Amponsah.

I løpet av hans relativt unge karriere har KiDi plukket med seg mange Ghana Music Awards, AFRIMA awards, flere 3Music awards og noen 4Syte nominasjoner. Han har samarbeidet med kjente afrikanske artister som Sarkodie, Wizkid, Shatta Wale, Patoranking og Tiwa Savage m.m.

Dette er en konsert man bare må få med seg om man er glad i live musikk av ypperste kvalitet, la deg lokke av Ghanas gullgutt med gullstrupen!

ID: 18+

Arrangør: Obrempong Productions