Tilbake

Kammerkonsert #4 // Klassisk sommer på Sentralen

Thursday

28

.

July

2022

19:00

Marmorsalen

Kjøp billett

Status

0

265

Velkommen til Klassisk sommer på Sentralen!

Får du besøk, eller skal du selv til Oslo, og er på utkikk etter sol, klassisk musikk og byens beste servering? Da trenger du ikke lete lenger, for to dager i uka får du klassiske konserter av ypperste klasse i Marmorsalen på Sentralen!

I kveld er det Sandra Lied Haga og Julie Coucheron som står på scenen.

Sandra Lied Hagas rike, vakre klang og enestående talent har fanget oppmerksomheten til de største navnene innen klassisk musikk. Sandra hadde sin debut i Wigmore Hall som 12-åring, og har siden da opptrådt i store konsertsaler over hele Europa og verden forøvrig. Hun har spilt konserter i Storbritannia, Tyskland, Russland, Italia, Tsjekkia, Sveits, Frankrike, Sverige, Danmark, Nederland, Ungarn, Island, Hellas, Jordan, Polen, Estland, Litauen og USA. I 2019 vant Sandra Equinors talentstipend i klassisk musikk og hun har også vunnet fire prestisjefylte internasjonale cellokonkurranser.

Julie Coucheron er født i Norge og begynte å spille klaver da hun var fire år gammel. Hun fikk sin Bachelor og Mastergrad med utmerkelser ved The Royal Academy of Music i London. I en ung alder har Julie etablert seg som en av Norges fremste internasjonale pianister. Hun har vunnet priser i Italia, Tyskland, Storbritannia, USA og Japan, og har samarbeidet med musikere som Claude Frank, Emanuel Ax, Chee-Yun, Yo-Yo Ma, Christopher O’ Riley, Steve Miller Band og Elton John.

Medvirkende:
Sandra Lied Haga, cello
Julie Coucheron, klaver

Program:
Schumann - Fantasistykker op 73

Franck - Sonate for cello og klaver i A-dur
Strohl - Sonate Dramatique for cello og klaver
Boulanger - 3 stykker for cello og klaver 

--------


Dextra Musica er et datterselskap av Sparebankstiftelsen DNB. Selskapet eier noen av verdens beste strykeinstrumenter og låner dem ut til etablerte og talentfulle norske musikere. Målet er å utløse gode krefter i norsk musikkliv og øke interessen for klassisk musikk og folkemusikk.