Tilbake

Jazzbarna inntar Sentralen

Sunday

17

.

October

2021

15:00

Produksjonsrom 1

Kjøp billett

Status

0

50

Søndag 17. oktober er det sesongpremiere for Improbasens konsertserie på Sentralen. Denne høsten skal vi ta igjen SKIKKELIG for den reduserte konsertaktiviteten forrige vinter. Søndagens konsert markerer starten på en imponerende rekke som varer helt til jul, med en rekke spennende gjester fra inn- og utland.

Vi får Ida Reitan Arntzen på altsax, Bjalla Beintudóttir Dalsgarð fra Tórshavn på gitar, Johanne Kurverud Storløkken på piano, Elias Reitan Artzen på bass, og Klára Anna Josefsdóttir Abrahamsen, også fra Tórshavn, på trommer. Her blir det meget lavt alderssnitt, og meget høyt nivå. Samtlige har vært presentert på Nasjonal Jazzscene en rekke ganger, vært med på flere spennende prosjekter, og gitarkometen Bjalla Beintudóttir Dalsgarð har reist på turné med noen av de mest erfarne elevene våre, -den siste turnéen før nedstengningen. Og mere skal det bli!

Konsertserien på Sentralen er lagt til Produksjonsrom 1, som har Steinway-flygel, og er svært godt egnet for kammerjazz. Improbasen har spesialisert seg på å presentere unge jazztalenter på svært høyt nivå, noe som har gjort Oslo til et internasjonalt sentrum for barnejazz. Gå ikke glipp av neste generasjon jazzmusikere! Serien fortsetter utover høsten, med nye grupper hver måned. Improbasen er støttet av Kulturrådet, Sparebankstiftelsen DNB, Norsk jazzforum og Oslo kommune.