Til toppen
Pil til høyre.

Tilbake

Jazzbarna inntar Sentralen

Sunday

26

.

May

2024

17:00

Produksjonsrom 1

Status

Kjøp billett

Søndag 26. mai blir det et nytt spennende møte mellom den fremadstormende saxofonisten Mia Wang og pianisten Sophie Wing Yin Chau, sammen med den erfarne gitaristen Bjalla Beintudóttir Dalsgarð og trommeslageren Klára Anna Josefsdóttir Abrahamsen, begge fra Færøyene. Mia Wang og Sophie Wing Yin Chau har utviklet seg på rekordtid, og har allerede gjort en svært vellykket turné på Færøyene, sammen med nettopp Bjalla og Klára Anna.

Bjalla Beintudóttir Dalsgarð hadde den samme lynraske utviklingen da vi møtte henne første gang i 2019. Fra nærmest nybegynnernivå, gikk det slag i slag med en rekke konserter rundt omkring både i Norge og i hjemlandet. Så fulgte stor suksess med turné i Italia, og ikke minst med den omfattende turnéen gjennom Japan fra sør til nord i 2023.

Den yngre Klára Anna Josefsdóttir Abrahamsen har fulgt i samme spor, så når denne gruppen møtes igjen kommer det til å skje ting! Helt nytt repertoar er på plass, med alt fra radbrekkende temaer i vilt tempo, intrikate komposisjoner med kompleks harmonikk, og nydelige ballader. Gruppen er også plukket ut til å fronte den nye festivalen Barnadjass í Mosó på Island i juni. Så her gjelder det å kjenne sin besøkstid. Denne spesialutgaven i serien Jazzbarna inntar Sentralen presenteres kl. 17:00, -merk tiden!

Improbasen har spesialisert seg på å presentere svært unge jazztalenter på høyt nivå, noe som har gjort Oslo til et internasjonalt sentrum for rekruttering av de yngste jazztalentene. Serien på Sentralen er lagt til Produksjonsrom 1, som har Steinway-flygel, og er svært godt egnet for kammerjazz. Improbasen er støttet av Kulturrådet, Sparebankstiftelsen DNB, Norsk jazzforum og Oslo kommune. Gå ikke glipp av neste generasjon jazzmusikere!

Arrangør: Improbasen