Til toppen
Pil til høyre.

Tilbake

Improvisert eventyrteater med Plutselig Barneteater!

Sunday

18

.

August

2024

13:00

Ute i gata

Gratis

Status

Kjøp billett

Om forestillingen

Plutselig  barneteater presenterer sitt improviserte eventyrteater for hele familien på Sommer på Sentralen 18. august!

Dette er et interaktivt teater der skuespillerne og en pianist improviserer frem fantastiske teaterforestillinger etter forslag fra publikum. Med en blanding av humor og fantasi skapes unike og spontane forestillinger basert på publikums forslag, noe som gjør hver opptreden unik. Publikum kommer med  forslag og innspill, og påvirker handlingen på scenen. Ofte er utgangspunktet  en kjent fortelling eller eventyr, men historiene finner gjerne nye veier  underveis i forestillingen.     Dette gøyale samarbeidet skaper nye fantastiske historier og skjebner. Kjente  og kjære film- og eventyrkarakterer kan komme opp i de mest uventede og  overraskende situasjoner. Hva skjer hvis Reveenka gifter seg med Luke  Skywalker? Hvem er flinkest til å rappe av de tre små griser og de syv små  dverger? Og hva om Spiderman tar seg ferie akkurat når trollet under brua  bestemmer seg for å reise inn til byen og spise kongefamilien?

Plutselig Barneteater! er en engasjerende og underholdende forestilling som er like gøyal for voksne som for barn.

Plutselig Barneteater er en gruppe bestående av fire talentfulle artister: Henrik Horge, Benedikte Kruse, Andreas Cappelen og Lars Andreas Aspesæter på piano.

Sammen skaper de nyskapende improteater for hele familien, hvor hver forestilling er unik og tar utgangspunkt i en folkekjær fortelling etter forslag fra barna i salen. Deres forestillinger er kjent for å være magiske, interaktive og fulle av overraskelser.

Plutselig Barneteater har også et hørespill i podcastformat, som nå består av over 260 episoder. Sjekk ut podkasten her!

Praktisk informasjon

-             Sommer på Sentralen foregår utenfor hovedinngangen til Sentralen, ved dårlig vær blir aktivitetene flyttet inn i vinterhagen.

-             Hver lørdag og søndag fra 11:00 – 15:00 er det aktiviteter for barn ute i gata.

-             Aktivitetene passer generelt aller best for barn fra 2 til 6 år, men alle er hjertelig velkomne!

-             Hver lørdag og søndag klokken 13:00 er det underholdning for barn ute i gata.

-             Sentralen Kafe setter frem serveringsboden sin ved siden av uteserveringen, slik at det vil være mulig å få kjøpt mat, drikke og is under hele dagen.

Lurer du på noe? Ta kontakt med oss på post@sentralen.no.

 

Sjekk ut hele programmet for informasjon om hva som skjer når!

Illustrasjoner: Fam Irvoll