Til toppen
Pil til høyre.

Tilbake

Forestillingen om Tamburina og hennes familie

Saturday

10

.

August

2024

13:00

Ute i gata

Gratis

Status

Kjøp billett

Om forestillingen

Fortellingen om Tamburina er en sjarmerende originalforestilling, som forteller historien om Tamburina, en blomst som blir fortryllet av musikken rundt seg og magisk forvandles til en tamburin. Gjennom forestillingen blir Tamburina og publikum tatt med på en musikalsk reise til forskjellige deler av verden, hvor hun introduseres for ulike instrumenter og rytmer. På denne reisen bygger hun seg en musikalsk familie, og sammen skaper de en forestilling som feirer musikkens universelle språk og dens evne til å forene folk.

Hennes familie er like musikalske, og sammen skaper de vakre melodier som fyller luften med glede. Forestillingen er en blanding av sang, dans og teater, og gir publikum en sjanse til å bli kjent med Tamburina og hennes verden. Hver forestilling er unik, med nye sanger og historier som utfolder seg på scenen. Tamburina og hennes familie inviterer publikum til å synge, danse og le sammen med dem. Forestillingen er både underholdende og lærerik, og gir barna en mulighet til å utforske musikkens verden. Med Tamburina og hennes familie på scenen, er det alltid en fest!

Celio de Carvalho er en anerkjent musiker kjent for sin lidenskap for musikk og hans evne til å engasjere publikum. Han har en unik stil som blander forskjellige musikalske sjangere, fra jazz til folkemusikk. Celio er ikke bare en dyktig musiker, men også en inspirerende lærer som deler sin kjærlighet for musikk med andre. Hans opptredener er alltid en feiring av musikk, kultur og fellesskap.

Praktisk informasjon

-             Sommer på Sentralen foregår utenfor hovedinngangen til Sentralen, ved dårlig vær blir aktivitetene flyttet inn i vinterhagen.

-             Hver lørdag og søndag fra 11:00 – 15:00 er det aktiviteter for barn ute i gata.

-             Aktivitetene passer generelt aller best for barn fra 2 til 6 år, men alle er hjertelig velkomne!

-             Hver lørdag og søndag klokken 13:00 er det underholdning for barn ute i gata.

-             Sentralen Kafe setter frem serveringsboden sin ved siden av uteserveringen. Her vil det være mulig å få kjøpt mat, drikke og is under hele dagen.

Lurer du på noe? Ta kontakt med oss på post@sentralen.no.

 

Sjekk ut hele programmet for informasjon om hva som skjer når!

Illustrasjoner: Fam Irvoll

Forestillingen presenteres i samarbeid med OsloWorld