Tilbake

Fødselshjelp for skribenter med forfatter Synne Sun Løes

Saturday

21

.

January

2023

10:00

Møterom 202

Meld deg på her

Status

Kjøp billett

Har du et støvete manus i skuffen?Har du fått skrivesperre? Prestasjonsangst?Har du blitt refusert, og mistet troen på deg selv og din egen skriving? Eller våger du rett og slett ikke å sende inn et manus fordi du er redd for å bli avvist?

Å skrive er personlig, og kan sette i gang mange ulike følelser, i ulike deler av prosessen. Identiteten settes på prøve. Mange går derfor rundt og tenker på «den boka» de en dag skal skrive, uten å skrive mer enn et par-tre sider. Eller de stopper kvartveis eller halvveis ut i manus. Uten at de helt vet hvorfor.Er du en av dem?Dette er et helgekurs for deg som har skrevet før, men som ikke skriver nå (selv om du egentlig vil skrive).Temaer som vil bli tatt opp: - Hvordan få tilbake troen på egen skriving. Få en ny relasjon til «det å skrive». - Hvordan søke etter en bærende «stemme» i et manus.- Hvordan komme forbi psykisk motstand mot å jobbe med et manus. - Hvordan tåle, forstå og bruke, tilbakemeldinger, refusjoner og kritikk på en konstruktiv måte.Kurset vil bestå av en kombinasjon av: skriveøvelser, gruppesamtaler og tips/råd.Det vil være mulighet for ett eller flere oppfølgings-gruppemøte(r) senere – for å se om den enkelte «skriveren» har kommet seg opp på «skrive-hesten» igjen.

Om kursholder: Synne Sun Løes er gruppeterapeut, samtaleterapeut, livsstyrketrener og forfatter. Hun har erfaring med å holde kurs i både leseterapi og skriveterapi. Hun driver også sin egen private samtalegruppe-praksis. Hjemmeside: Synnesunloes.wordpress.comHun driver også sin egen private samtalegruppe-praksis, hvor hun også har tilbud om individuell skriveveiledning og i minigrupper