Tilbake

Flyttet! Electric Audio Unit: Heterotopia

Wednesday

18

.

August

2021

19:00

Marmorsalen

Kjøp billett

Status

0

200

Electric Audio Unit sin første konsert i 2021 med rykende ferske elektroakustiske verk for 24 høyttalere av Natasha Barrett, Frank Ekeberg og Mikkel Åse, og Kaija Saariaho Petals fremført av Tanja Orning, og live-elektronikk improv. med Tanja Orning, Anders Tveit og Natasha Barrett. Ikke nok med konsert, det blir også pre-platerelease av Natasha Barrett nye CD 'Leap Seconds’, på Sargasso.

Konserten er støttet av Norsk Kulturråd, 3DA, og Det norske komponistfond. 

Program:

  • Natasha Barrett: 'Speaking Spaces no.1: Heterotopia' (2021). Ur.fr
  • Frank Ekeberg: Hyperthermic (2018/19)
  • Kaija Saariaho: Petals (1988) fremført av Tanja Orning og Natasha Barrett
  • Improv. Tanja Orning, Anders Tveit og Natasha Barrett
  • Mikkel Åse: Untitled (2021). Ur.fr.


Konserten skulle opprinnelig vært 6. februar, men ble flyttet til 7. april og deretter 18. august grunnet koronarestriksjoner i Oslo kommune. Alle kjøpte billetter til opprinnelig konsert gjelder for den nye datoen. Billettkjøpere har fått informasjon på mail. 

Makskapasitet for denne konserten er 50 personer. Sentralen tar smittevern på det høyeste alvor, og stiller med alle forholdsregler. Ved å kjøpe billett(er) samtykker du til at din kontaktinformasjon lagres i inntil 14 dager etter avholdt arrangement. Informasjonen vil ikke deles med unntak av en eventuell smittesporing.

Obs! Dersom du bestiller 2 eller flere billetter blir du og ditt følge plassert sammen. Det fordrer at dere er fra samme husstand eller har en nær relasjon. Vil man sitte med avstand, må man kjøpe billettene separat.