Til toppen
Pil til høyre.

Tilbake

En Kaffe Til - Manuslesing av Kompani Venus

Thursday

11

.

April

2024

19:00

Vinterhagen

Gratis

Status

Kjøp billett

Kompani Venus jobber for tiden med et nytt, originalt manus kalt "En Kaffe Til", skrevet av Mia B. Halvorsen. Et førsteutkast av manuset skal leses 11. april, 19:00, og vi ønsker deg velkommen!

Lesingen skjer i Vinterhagen på Sentralen.

Dørene åpner 18:30.

Arrangementet er gratis.

"En Kaffe Til" er et komisk drama med fire karakterer, som utforsker relasjonene dem imellom. Kjærlighet, vennskap og seksualitet er hovedtemaer, i tillegg til hvordan karakterenes tidligere erfaringer og traumer påvirker deres nære relasjoner. Hvordan håndterer man en identitetskrise og utforsker nye sider av seg selv, uten å endre rollen man spiller i andres liv? Kan man bryte ut av de fellene man legger for seg selv, uten å såre noen andre? Og om man sårer andre, er man en skurk, eller kan valgene man tar berettiges og forstås i lys av ens fortid?

Denne lesingen er prosjektets "kickoff", og etter dette begynner arbeidet med bearbeidelse av manus! Etter lesingen blir vi i kompaniet værende en stund for å ta noe godt i glasset, og håper på uhøytidelige samtaler og diskusjoner rundt manuset med de av dere som ønsker å bli igjen. Har du tilbakemeldinger men ikke ønsker eller kan bli igjen for en samtale, setter vi veldig pris på skriftlige tilbakemeldinger i etterkant! Både ris, ros, konkrete eller vage tilbakemeldinger taes imot med stor takk!

Er du spent på prosjektet? Synes du det er spennende å analysere og diskutere manus? Eller vil du bare komme for å kose deg med høytlesning og et glass vin? Alle er hjertelig velkomne! Vi ønsker tilbakemeldinger fra publikum i etterkant, og basert på dette skal vi jobbe mot en forestilling av deler eller hele manuset.

Vær oppmerksom på at manuset inneholder temaer av seksuell natur samt tematikk rundt alkoholisme.

Leses av:

Mia B. Halvorsen

Kristine Grønn

Guro Stakseng Lindvik

Vebjørn Skogvli Berg

Anna Buen Michelet

Foto: av Hanna Jøssang

Arrangør: Kompani Venus