Tilbake

El Cachivache Orkesta Milonga - konsert

Sunday

04

.

June

2023

18:00

Forstanderskapssalen

Status

0

365

Kjøp billett

El Cachivache Orkesta

Dørene åpner 18:00
El Cachivache begynner første sett 18:30, og vil spille tre sett totalt.
Vi avslutter klokken 21:00

Dette er et type arrangement for både tangodanseren og konsertpublikummet. Kom tidlig for å få din favorittplass, eller for å varme opp danseskoene. Sentralens "Gullbar" er åpen for noe godt i glasset før og under arrangementet.

Sted: Forstanderskapssalen i 3. etg på Sentralen i Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo.

Barn og unge under 18år? Det går helt fint, du kan bare fylle ut et vergeskjema først.

Ved spørsmål kontakt Karoline Leon Nordby


El Cachivache Orkesta

Dette er en konsertopplevelse i særklasse og en kulturell musikalsk opplevelse med sin slående originalitet fra punk, rock og tango. Dette er en tangokonsert for både konsertgjengeren og tangodanseren.

El Cachivache fra Buenos Aires har vunnet sin popularitet over hele verden med sitt musikalske uttrykk som svinger innom både punk og rock, og samtidig bevarer tangoens originalitet. Gruppen består av fire personer på bandoneon, gitar, kontrabass og piano. Dette gir et ekte, rått og nyskapende musikkutrykk av høy kvalitet som treffer mange musikkglade og vekker nysgjerrighet hos både konsertgjengere og musikere. For ikke å snakke om hvordan bandet har erobret tangodanserens verden. Ordet «Tango - Punk» er ofte brukt for å beskrive deres musikalske uttrykk.

Siden 2009 har de blitt invitert til å spille over hele verden med til sammen over tusen konserter. Per dags dato har de turnert tjuetre ganger gjennom Europa og til sammen femtito land i verden inkludert Asia, Østblokk landene, USA og Latin - Amerika. De ble også nominert til Womex 2019.

De har frem til nå produsert 12 album, med fascinerende gode og nyskapende produksjoner. El Cachivache finnes på Spotify med langt over hundre tusen avspillinger med 12800 månedlige lyttere. De har 30 tusen følgere på Facebook og med 10 600 følgere på Instagram. I tillegg er deres You Tube kanal slående med høykvalitets musikkvideoer med profesjonelle samtidsdansere og tango eksperter.