Tilbake

Drivvedøya

Sunday

17

.

October

2021

12:00

Gymsalen

Kjøp billett

Status

0

100

En musikal for hele familien om fantasi og utrygghet 

Idris gjemmer seg for foreldrene sine i naustet til bestefar. Han vil stikke av til Stillehavet eller hvor som helst så lenge han slipper å høre foreldrenes krangling hjemme. 

I naustet begynner Idris å leke og i fantasien blir tingene rundt ham levende. Han får seg nye venner, en blåse og en blomsterkanne, og sammen bestemmer de seg for å rømme til en øy av Drivved som bestefar har fortalt om. 

Leken blir forstyrret av foreldrene til Idris. De leter etter ham, men begynner å krangle utenfor naustet. Idris blir enda mer innbitt på å komme seg vekk. De bygger en båt og seiler ut på det store, skumle havet. Plutselig er det ikke så gøy å rømme lenger. Vil Idris egentlig reise hjem igjen? Men er det ikke hans skyld at mamma og pappa krangler? 

Forestillingen er laget for barn mellom 6 og 9 år, men passer godt for hele familien. Bli med inn i Idris sitt fascinerende univers der fantasi og virkelighet blandes sammen. 

Av og med
Rolf Mørck og Kjell Inge Kamsvåg 

Involverte kunstnere
Rolf Mørck - Skuespiller, tekstforfatter og produsent
Kjell Inge Kamsvåg - Komponist og musiker
Marianne Ek Malmåsen - Regissør og dramaturg
Miriam Myrthel Pedersen - Scenograf

-----

Grunnet Covid-19 har konserten begrenset kapasitet. Sentralen tar smittevern på det høyeste alvor, og stiller med alle forholdsregler. Ved å kjøpe billett(er) samtykker du til at din kontaktinformasjon lagres i inntil 14 dager etter avholdt arrangement. Informasjonen vil ikke deles med unntak av en eventuell smittesporing.