Pil til høyre.

Tilbake

Den plystrende musen Doremia

Sunday

01

.

October

2023

12:00

Produksjonsrom 1

Status

0

200

Kjøp billett

Velkommen til premieren på barneforestillingen “Den plystrende musen Doremia” med Oslo Messingkvintett, slagverker og skuespiller Martin Raabe-Olsen. 

"Det er nesten for utrolig til å være sant, men noen ganger er utrolige ting sanne. Langt under den kjente italienske byen Venezia, ligger det en liten by som ingen har hørt om før nå. Byen heter Museville og blant tusenvis av mus bor det en veldig spesiell mus som heter Doremia. Det som gjør Doremia så spesiell, er at hun etter en ulykke får en deformert snute, en plystresnute. Hun blir mobbet og føler seg veldig ulykkelig. En dag finner den beryktede mafiakatten, Fyttikatta, fra Venezia et kart som viser veien til musebyen, og da er det Doremia som skal redde dem alle fra å bli kattemat." 

“Den plystrende musen Doremia” er en forestilling med messingkvintett, slagverk og skuespiller. Dere vil få høre vakre italienske arier og filmmusikk-inspirert musikk med masse dramatikk og humor. I dette musikkteateret bytter skuespilleren mellom å være forteller og de ulike karakterene i stykket. Barna skal få bruke egen forestillingsevne og innlevelse slik at publikum virkelig er med på reisen. Utenforskap og å finne indre styrke og kraft i motgang er viktige temaer i denne forestillingen. 

Forestillingen passer for barn mellom 5 og 9 år.

Medvirkende: 

Martin Raabe-Olsen, skuespiller 

David Cariano Timme, slagverk 


Oslo Messingkvintett: 

Anne Marit Harbek, trompet 

Tomas Carstensen, trompet 

Tora Moe Fause, waldhorn 

Susanne Bjørgum Torgersen, trombone 

Pål Kragstad, basstrombone 

Paul-Ottar Haga, regi og dramaturgi 

Martin Raabe-Olsen, komponist, originalhistorie 

Kristian Landmark, manus 

Desna Marleen Wackerhagen, illustrasjoner


Foto: Desna Marleen Wackerhagen, illustrasjoner

Arrangør: Oslo Messingkvintett