Til toppen
Pil til høyre.

Tilbake

Breathwork for indre kraft

Friday

08

.

March

2024

12:00

Marmorsalen

Status

0

275

Kjøp billett

Kroppen din husker det du selv har glemt. Minnene fra forfedrene sitter i dnaet. Når du setter deg selv fri, frigjøres generasjoner bak deg og generasjoner som kommer etter deg. I et samfunn hvor vi i større og større grad dyrker individet, isolerer oss og konkurrerer mot hverandre, er det normalt å føle på økt ensomhet. Men det er viktig at du forstår at du ikke er alene.  

8 mars kommer vi sammen for å hedre de som har gått før oss, oss selv og samtidig gjøre det enklere for de som kommer etter. Er du klar for en kraftfull og helende reise?

 

Velkommen til Breathwork; en aktiv meditasjonsteknikk som består av et raskt og dypt pustemønster med tre steg. Vi skal bruke pusten til å jobbe med stagnert energi og emosjonelle blokkeringer slik at du lettere kan gi slipp i kropp og sinn. Sammen skal vi klatre nye fjell, knytte nye bånd og koble oss på vår urkraft via pusten.  

Lær hvordan du kan bruke breathwork som et verktøy for å endre emosjonelle grunntilstander. Få kontakt med intuisjonen din, øk kreativiteten din og åpne hjertet ditt for å øke selvfølelsen av takknemlighet og selv-kjærlighet. Dette er en selvhelende praksis som effektivt gir gode resultater og fungerer som en emosjonell detox. Altså blir du guidet til både å hjelpe deg selv, men også til å lære teknikker du kan ta med deg for å fortsette senere i eget tempo.  

Denne workshopen er et dypdykk i havet gjennom tillit, annerkjennelse og ydmykhet der vi gir slipp på tankestrømmene og tillater oss selv å flytte fokuset inn i hjertet vårt. La pusten sette deg fri.

 

NB - Selve teknikken er enkel og passer i utgangspunktet for alle, men hvis du har helse/hjerteproblemer bør du imidlertid konsultere med lege og/eller læreren av klassen på forhånd. 

 

Ella Flor er utdannet yoga lærer, breathwork fasilitator og Reiki lærer. Hun har holdt kurs og utdanninger rundt om i landet i flere år, i tillegg til i sitt eget hjem på øya Mausund. Breathwork er det mest transformerende verktøyet Ella har kommet over på sin reise og hun har undervist det siden 2019.

 

TA MED:

- Yogamatte / ullmatte.

- Varme og behagelige klær. Evt. teppe å ha over deg.

- Noe å dekke øynene med (øyemaske, skjerf).

- Penn og papir hvis du ønsker å ta notater etter timen.

- Vannflaske.

 

Send gjerne en melding til hei@klubbtaplass.no om du har spørsmål.

Foto: Klubb TA PLASS

Arrangør: Klubb TA PLASS