Tilbake

Barnas verksted Spesial

Sunday

17

.

October

2021

11:00

Vinterhagen

Kjøp billettGratis inngang

Status

Velkommen til Barnas verksted, Sentralens faste helgetilbud for barnefamiliene!  

Denne søndagen er det Barnas Verksted Spesial, hvor Sentralen og Johan Kaos inviterer store og små til en utsatt lanseringsfest for bildeboka Robin og Planeten, med lesestund, barneverksted og overraskelser for store og små.

For ja, dette har blitt utsatt så mange ganger nå at betegnelsen "lanseringsfest" har mistet all betydning for en bok som ble gitt ut for 1,5 år siden. I mellomtiden har fortellingen nesten rukket å bli til en kortfilm også, så det er mulig det kommer smakebiter av det utvidede "Robin og Planeten"-universet! På Sentralen blir det høytopplesning samt barneverksted hvor vi kan lage egne kapper og male planeter. Høytopplesning: 13:00-13:30 og verksted: 13:30-15:00.  Verkstedet holder på så langt materiale rekker.

Om Robin og Planeten:

En dag finner Robin en liten planet svevende i skogen. Planeten er skadet, og Robin tar den med seg hjem. Hun skjuler Planeten i garasjen, og gjør absolutt alt hun kan for å fikse den. Det viser seg å være alt annet enn enkelt, og før Robin vet ordet av det har hun satt i gang en kjedereaksjon av konsekvenser. Men hvordan kommer foreldrene til å reagere?

Robin og Planeten er en undrende, hjertevarm historie om å være barn og oppleve at man ikke kan fikse alt. Regissør og manusforfatter Johan Kaos debuterte i mars 2020 som forfatter med bildeboka Robin og Planeten, fargerikt illustrert av Bård Sletvold Torkildsen.

Åpent for alle. Passer best for kreative barn 1 - 8 år, slitne småbarnsforeldre 20 - 45 år, entusiastiske besteforeldre 50 - 80 år og mennesker med generell sans for god barnelitteratur 0 - 124 år.

I tillegg til boklansering blir det satt ut tegnebord, lego, bøker og andre hyggelige lavterskelsaktiviteter barna kan kose seg med mens foreldre kan få seg en god kopp kaffe. Våre verter på huset sørger for at barna kan bryne seg på litt ulike aktiviteter hver helg, utifra tema til andre barnearrangement på huset.

Verkstedet er gratis, og dere kan komme når som helst mellom 11.00–16.00.