Tilbake

Barnas Sommerverksted: BOHO spesial

Sunday

25

.

July

2021

11:00

Øvre Slottsgate 3

Kjøp billett

Status

0

0

Barnas Sommerverksted!

Når: Hver lørdag og søndag i juli (f.o.m. 3. juli til 1. august)
Tid: Kl. 11:00 - 16:00
Passer best for barn 3 - 10 år

Velkommen til Barnas Sommerverksted på Sentralen!
Hver helg i juli kan store og små besøke vårt kreative sommerverksted, fylt med ulike aktiviteter for barn. Barnas Sommerverksted er laget i samarbeid med organisasjonen BOHO (Barnas Open House) som jobber for at barn skal få mulighet til å oppleve, utforske og lære mer om arkitektur og design.

OBS: Verkstedet er gratis, men krever påmelding av hensyn til smittevern. Fribilletter tilgjengeliggjøres kl. 12 dagen før gjennomføring. 
Dersom du ikke har mulighet til å benytte billettene dine, er det flott om du sender en melding til Sentralen med  fult navn og ordrenummer, dette slik at plassene blir frigitt og noen andre heldige kan benytte seg av de.

---

Grunnet Covid-19 har konserten begrenset kapasitet. Sentralen tar smittevern på det høyeste alvor, og stiller med alle forholdsregler. Ved å kjøpe billett(er) samtykker du til at din kontaktinformasjon lagres i inntil 14 dager etter avholdt arrangement. Informasjonen vil ikke deles med unntak av en eventuell smittesporing.

Obs! Dersom du bestiller 2 eller flere billetter vil vi forsøke å plassere deg og ditt følge plassert sammen. Det fordrer at dere er fra samme husstand eller har en nær relasjon.

VELKOMMEN!