Tilbake

Barnas Sommer på Sentralen: Konsert med Kajsa Balto

Sunday

06

.

August

2023

14:00

Ute i gata

Gratis

Status

Kjøp billett

Bli med inn i Kajsa Baltos musikalske verden - der urkraft møter det moderne, og hvor joik og nordsamisk tekst presenteres i et popmusikalsk lydbilde!

Kajsa Balto er en samisk artist som er oppvokst i Oslo, en bakgrunn som har preget hennes innfallsvinkel til samisk tradisjonell musikk. Siden debuten i 2017 har hun skrevet ny musikk basert på tradisjoner fra Kárášjohka hvor hennes far kommer fra, og hentet frem joiker fra egen familie. Musikken hennes omtales som vakker og kraftfull, og Kajsa har blitt betegnet som et ypperlig eksempel på hvordan musikken ikke kjenner grenser og blir et felles språk på tvers av kulturer.

Passer best for barn fra 4 år og oppover, men alle er velkommen!

Konserten varer i 30 minutter og fremføres to ganger, kl. 12:00 og kl. 14:00

Dette arrangementet er et samarbeid med Oslo World og Sentralen UNG, og er en del av Barnas Sommer på Sentralen. Hver helg i perioden 24. juni - 13. august kan du oppleve mange forskjellige barnearrangementer, helt gratis her hos oss! Barnas Sommer på Sentralen vil foregå i gata vår (Øvre Slottsgate 3), men er det dårlig vær vil arrangementet holdes innendørs. Du kan se hele Sommer på Sentralen programmet HER!