Tilbake

Babysang

Wednesday

08

.

June

2022

11:00

Produksjonsrom 1

Kjøp billett

Status

0

90

Velkommen til Babysang på Sentralen

Man må lære å synge før man kan gå! Kom og lær nye sanger, møt andre med barn og syng med den stemmen du har! Sentralen tar på alvor sitt eget mål om å være et kulturhus for folk i alle aldre. Derfor er det en stor glede å kunne invitere til babysang ledet av Anne Karin Sundal-Ask, dirigent for Det Norske Jentekor.

Vi vil lære nye sanger og synge sanger som dere kan fra før. Det blir sanger for å finne roen og sanger for å frembringe smil og latter. Målet er at dette skal være en god opplevelse både for foreldre og barn. Vårt håp er at foreldre vil komme til babysang på Sentralen for å møte andre foreldre og barn, for å synge sammen og for å lære nye sanger som familien kan ta med seg videre.

Anbefalt aldersgruppe: 6 uker - 1 år
Varighet:
ca. 30 min.
HUSK at det er begrenset antall plasser. Vi anbefaler å bestille billetter på forhånd.

---
Mer info? Sjekk Babysang sin FB-side.

Dette arrangementet har begrenset med plass! Sentralen tar smittevern på det høyeste alvor, og stiller med alle forholdsregler. Ved å kjøpe billett(er) samtykker du til at din kontaktinformasjon lagres i inntil 14 dager etter avholdt arrangement. Informasjonen vil ikke deles med unntak av en eventuell smittesporing.