Tilbake

Babydans

Monday

20

.

June

2022

12:00

Produksjonsrom 1

Kjøp billett

Status

0

100

Velkommen til babydans på Sentralen 
Kl. 11, kl. 12 & kl. 13

Vær oppmerksom på hvilken dato og tid du velger i kjøpsprosessen.

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre. Gjennom dans, fysisk lek og taktile objekter kombinert med musikk, stimuleres sansene og kommunikasjonen mellom den voksne og barnet. Babydans gir foreldrene ideer til hvordan de kan utforske bevegelse, samspill og lek med barna. Det kreves ingen erfaring, men ha gjerne på deg behagelige klær som du kan bevege deg i.

Anbefalt aldersgruppe: 3 – 12 mnd.
Varighet: ca. 30 min.
HUSK at det er begrenset antall plasser. Vi anbefaler å bestille billetter på forhånd.

Konseptet Babydans utvikles og ledes av scenekunstnerne Beata K. Iden og Heidi Jessen. Med Babydans ønsker vi å skape verdifulle kunsterfaringer og opplevelser for og med små barn i følge med voksne. Vi er opptatt av samspillet mellom foreldrene og barnet og ikke minst de andre deltakerne. Mellom oss har vi mange års erfaring med dans, bevegelse og ulike forestillinger for barn i alderen 0-6 år. Beata K. Iden er også sertifisert ContaKids instruktør.

---
Mer info? Sjekk vår FB side. 

Dette arrangementet har begrenset med plass! Sentralen tar smittevern på det høyeste alvor, og stiller med alle forholdsregler. Ved å kjøpe billett(er) samtykker du til at din kontaktinformasjon lagres i inntil 14 dager etter avholdt arrangement. Informasjonen vil ikke deles med unntak av en eventuell smittesporing.