Et scenekurs for jenter mellom 15 og 19 år.

SCENE//FEM er et scenekurs, eksklusivt for jenter. Ideen bak er enkel – 24 kvelder hvor 12 deltakere får muligheten til å lære mer om hva det vil si å stå på en scene, møte jenter og kvinner i bransjen og utvikle seg i samspill med hverandre og forskjellige kvinnelige mentorer og veiledere.

Kurset er lagt opp for 15-19-åringer som har litt erfaring fra scenen tidligere, enten det er revy, teater eller kurs, og som vil utvikle seg videre. Sammen skal vi jobbe med tekster og scener skrevet av kvinner, bli kjent med andre, unge skuespillere og skape et sosialt nettverk for unge, kvinnelige skuespillere. Scene // fem skal være et trygt rom – et rom som inspirerer, engasjerer og inviterer jenter til å utforske sider ved seg selv som skuespiller, som andre teaterkurs og skoler ikke tilbyr. I tillegg til å fokusere på arbeidet på scenen, metode og teknikk kommer også egne kurskvelder til å dykke ned i manusarbeid, idéutvikling og produksjon hvor målet å skape en større forståelse for alt som foregår rundt selve skuespillet.

Til høstens SCENE//FEM er vi i full gang med å få bekreftet høstens veiledere, og vi gleder oss til å vise frem alle de flinke damene som skal være med på laget utover høsten! Vi starter opp 21. august, og også denne gangen vil SCENE//FEM-kurset by på portrettfotografering, auditiontrening og improvisasjon med Det Andre Teatret. Kurset avsluttes med en forestilling! Kurset koster kr 3900,- for nye deltakere og inkluderer 24 kurskvelder, portrettfotografier, private veiledninger samt dokumentasjon av visning.

SCENE//FEM 2.0 Til høsten går vi i gang med to separate kurs, ett for splitter nye deltakere og ett oppfølgingskurs for jentene som var med oss våren 2018, kalt SCENE//FEM 2.0. Her vil deltakerne dykke enda dypere ned i teori og metode, og utvikle seg enda mer som skuespillere.

Dersom du har spørsmål knyttet til høstens kurs kan du skrive til kursleder Caroline Lillås på: carolinelillaas@gmail.com eller klikke deg inn og lese mer på nettsiden http://www.carolinelillas.com/scene-fem/

Instagram: @scene.fem

Facebook: www.facebook.com/scene.fem  

Les mer om kurset og meld deg på her: http://www.carolinelillas.com/scene-fem/