Janove til Sentralen

I oktober legger en av landets mest kjente artister og største scenepersonligheter, Janove Ottesen, ut på en meget eksklusiv soloturné, og tar turen til oss!

Søndag 11. oktober (Utsolgt!) og mandag 12. oktober kommer den tidligere Kaizers-frontmannen til oss med sitt nye musikalske prosjekt Barrikadeballader.

Janove forteller:

- Jeg har brukt våren og sommeren på å ferdigstille et nytt knippe låter alene på pianoet. Det har blitt til «Barrikadeballader», en ep som slippes digitalt fredag 4 september og fysisk på vinyl lørdag 5 september. 

Albumet byr på totalt seks spor, blant dem den allerede utgitte singelen "Opp av Ruiner". Dette er låter inspirert av håpet og samholdet som må ha vært i skyttergravene natten før det smeller. Derav navnet «Barrikadeballader». Kall det gjerne en oppfølger til Spindelvevriff. 

Og som alltid har jeg kost meg glugg ihjel med å designe min egen scenografi. Denne gangen blir jeg som en dukke i mitt eget teater inni min egen «La Scene Miniature», en scene på scenen. Det er bare å vri opp spilledåsen, så begynner konserten. 

Dette blir den mest eksklusive og intime turnéen jeg har gjort siden starten med Kaizers Orchestra i 2001, så det blir garantert en utrolig gøy og spennende reise. 

Jeg håper så mange som mulig benytter seg av de små kulturelle tilbudene vi artister har å by på i høst, og har full tillit til at samtlige arrangører gjennomfører alle sine konserter trygt etter gjeldende Coronaregler. 

Sitat fra min favorittlåt «Eg Spår…» fra Barrikadeballader: 

"Alt i alt, det er aldri så galt at det ikkje er godt når ei dør lukker seg igjen og blir låst, og ei annen lukker seg opp.» 

Janove