Digital jazzfestival med lyd i verdensklasse

26. august – 26. september 2020 er det klart for Norges første digitale jazzfestival.

15 av landets aller sterkeste internasjonale jazznavn har spilt inn hver sin konsert på Sentralen. Innspillingene ble gjort i mai, rett før Norge så smått begynte å åpne for mindre konserter. For flere av artistene er nettopp denne konserten den første etter at kulturlivet ble satt på vent 12. mars. Dette er artister som normalt spiller flere konserter i uken og reiser på kryss og tvers av Norge og verden forøvrig. Det var en spesiell og hyggelig affære å samle disse fantastiske musikerne for dette prosjektet. Spillegleden er til å kjenne på!

Idéen bak den digitale jazzfestivalen var å tilby artister en mulighet til å spille for et publikum uten stor risiko i disse pandemi-tider, samt bidra til gode publikumsopplevelser for dere der hjemme. Konsertene har gått igjennom en lydmessig forbedring og resultatet er livekonserter med platelyd. Norsk jazz har sjelden vært bedre. 

Du kan kjøpe tilgang til en og en konsert for kr. 99,- eller festivalpass med tilgang til samtlige 15 konserter for kr. 499,-. Hver enkelt konsert byr også på tilhørende intervju med artist/band. 

konsertene er tilgjengelig en måned frem til 26. september.

1.    Trykk på «kjøp billett» knappen, deretter registrer personlig bruker for å motta bekreftelsesmail. 

2.    Aktiver konto via mail, for så å bli lenket tilbake til innlogging til brukerprofil. 

3.    Velg festivalpass eller enkeltkonsert(er). Benk deg foran tv-en, koble opp anlegget og opplev kremen av norsk jazz spille en av sine mest spesielle konserter noensinne!

Obs! For å se konsertene på din TV eller andre ChromeCast-enheter, må du benytte Google Chrome som nettleser.