Sentralen avlyser alle arrangementer til over påsken

Sentralen har besluttet å stenge alle arrangementssaler på Sentralen fra og med 12. mars. Dette innebærer at vi dessverre ser oss nødt til å avlyse alle publikumsarrangementer til over påske, til og med mandag 13. april. Stengingen er i håp om å bidra til å forhindre spredning av viruset Covid19.

Inntil videre vil fortsatt Sentralens møterom være i drift, men vi tar ikke imot nye møteromsbookinger i nevnte periode. Kunder som har bestilt møterom på Sentralen i perioden fra d.d. til 13. april kan om ønskelig kostnadsfritt kansellere bestillingen ved å skrive til oss på booking@sentralen.no.

Vi beklager ulempene dette medfører for både arrangører, publikum og andre involverte. Sentralen er Oslos samlingspunkt, verksted og scene for gode kulturopplevelser. Så lenge vi har vært i drift har kansellering av arrangementer og stenging av lokaler alltid vært siste utvei, uansett situasjon. Dessverre ser vi oss nødt til å stenge salene våre for publikum i denne perioden som en del av den nasjonale dugnaden for å forhindre spredning av viruset.   

Med dette vil vi også oppfordre alle gjester, kunder, publikum og venner om å ta de nødvendige forholdsregler for egen helse.

Ta vare på hverandre, så ser vi frem til å dele flotte opplevelser igjen sammen med dere her på Sentralen så snart det lar seg gjøre.