Tilbake

Sommerleir på Sentralen!

Sentralen har som et mål å tilrettelegge for gode opplevelser og aktiviteter for barn og unge.

Sentralen har som et mål å tilrettelegge forgode opplevelser og aktiviteter for barn og unge. I tillegg til å stillescenene våre til disposisjon for gode initiativer rett mot barn gjennom heleåret ønsker vi at huset vårt skal være et møtested for barn om sommeren, som eren tid der mange andre tilbud holdes stengt. Vi er derfor nå ute etter gode initiativerfra arrangører av sommerleir og tiltak for barn i sommerferien. En sommerleirfor barn trenger ikke nødvendigvis være i en idrettshall eller på en gård, menkan vel så godt finne sted midt i Oslo sentrum!

Med opptil 12.000 kvm å boltre seg på, erSentralen et perfekt tilholdssted for deg som arrangerer sommerleir for barn-og unge. Vi som driver huset tilrettelegger for alle dagens måltider, soving ogdusjing, som alle tre er viktige elementer for en vellykket leir fullt avenergi og fokus.

Det er ulike måter å rigge seg til på huset,men til eksempel kan den praktfulle Marmorsalen fungere som sovesal for opptil 120 kropper, og øvrige saler til ulik aktivitet som dansing, bandøvinger, brettspillog det dere ellers måtte ønske å tilby deltakerne. Den sentrale beliggenheten iKvadraturen midt i aksen mellom Stortinget, Oslo Rådhus og Akershus festning eret gunstig utgangspunkt for urbane utflukter og aktiviteter utendørs, enten deter streetart-tour på Tøyen, fergen til Hovedøya for bading og rebus ellermuseumstur på Aker Brygge og Tjuvholmen.

2022 holdes fellesferien, periodenjuni-august, i stor grad av til denne typen aktivitet og derfor vil vi høre fra deg! Det behøver ikke inkludere overnatting, og lengden på campen kanvariere. Det viktigste er at du har en god idé og en gjennomtenkt og realistiskplan for innhold, bemanning, gjennomføring og rekruttering av deltakere. Vi bistårmed planlegging sammen med deg som arrangør i god tid før avvikling, hvor viser på gode sikkerhetsrutiner, bemanning, kjøreplan og mer.

Ta kontakt ved å skrive til ung@sentralen.no ellerringe oss på 22 47 25 00 for en uforpliktende prat.