Tilbake

Ledige stillinger som lydtekniker og lystekniker på Sentralen

Sentralen søker en lystekniker og en lydtekniker i to 50% stillinger

Sentralen ligger midt i Kvadraturen i Oslo Sentrum, og er et allsidig arrangements- og kulturhus i fantastiske, historiske lokaler. Sentralen leier ut arrangementslokaler, produksjonsrom og møterom, i tillegg til å leie ut kontorfellesskap for organisasjoner som jobber innenfor kulturproduksjon og samfunnsinnovasjon. Høsten 2021 åpnet vi en nybygget takterrasse og et nytt selskapslokale i øverste etasje. Etter sommeren 2022 åpner våre to nye studioer, og et nytt stort møterom.

Sentralens ansatte mottar bookinger, planlegger og er vertskap for mer enn 2300 arrangementer og kulturproduksjoner, og ca 4000 små og store møter i løpet av et år.

Sentralen eies av Sparebankstiftelsen DNB og drives av en administrasjon på 18 fulltidsansatte som også inngår i husets vertskap, der man bidrar i øvrige produksjons- og vertskapsoppgaver.

Vi tilbyr en arbeidsplass med høyt tempo og godt humør. Vi har det gøy på jobb, heier på hverandre, er dedikerte og ønsker å få til det meste. Du får kollegaer som er stolte av arbeidsplassen sin og som vil det beste for Sentralen.

Teknikerbehovet på Sentralen har siden starten i 2016 blitt løst med frilansere, men med en økende produksjonsmengde er det nå aktuelt å etablere en egen teknikerstab. Stillingsprosenten kan diskuteres med aktuelle kandidater. Det må påregnes helgearbeid, inntil 2 ganger i måneden.

Hvem er du?

De som kjenner deg vil beskrive deg som kompetent, hyggelig og til å stole på.

Du er utdannet innen lyd eller lys, og har helst noen års erfaring fra bransjen.

Du er selvstendig og positiv, og tar initiativ. Du har god kontroll på detaljene i gjennomføringen og forstår at våre kunder også trenger deg som rådgiver, hjelper og orakel i salen - i tillegg til deg som tekniker.

Du blir ofte Sentralens representant for kunden, og det forventes derfor at du er en svarer på spørsmål, og løser problemer i salen, sammen med det øvrige vertskapet.

Du håndterer stort trykk i innboks og på mobil.

I tillegg har du overskudd til å dele din erfaring og kompetanse med dine kolleger, og motta gode råd og tips fra disse.

 

Vi tilbyr varierte arbeidsoppgaver, et godt og inkluderende arbeidsmiljø, Norges beste kunder og arrangører, gode lønnsbetingelser og mulighet til å bygge nettverk innen norsk kultur- og innovasjonsliv.

 

Seks måneder prøvetid.

Fast lønn etter avtale.

Oppstart i august.

 

Kortfattet søknad og CV sendes til soknad@sentralen.no.

Spørsmål rundt stillingene kan rettes til:

Teknisk leder, Anders Aasebøe

anders@sentralen.no - 917 34 880

Leder for produksjon & arrangement, Mina Eriksen Smedberg.

mina@sentralen.no, 948 57 855

Daglig leder, Alf-Magnus Reistad

alf.magnus@sentralen.no- 900 34 343

Søknadsfrist 20. juni 2022, klokken 12:00.

Foto: Marius Dale, Akam, Helge Brekke.

No items found.