Tilbake

Er du en kulturprodusent som ønsker å leie lokaler sentralt i Oslo?

Sentralen har nå ledige kontorplasser i felles kontorlandskap med erfarne orkestre, ensembler, festivaler og andre kulturaktører


1. oktober blir 42 av våre mest attraktive kvadratmeter i et hjørne av 4. etasjen ledig. Området egner seg for en kulturprodusent med 4-5 medarbeidere. Med kulturprodusent mener vi en organisasjon, eller et kollektiv, som produserer kulturinnhold for et publikum. 

Sentralen er et allsidig arrangementshus med 5 kontoretasjer, historiske arrangementslokaler og gode møterom. Våre 12000 kvadratmeter i Kvadraturen i Oslo rommer 8 arrangementssaler, to studioer, en populær takterrasse, 15 møterom til utleie, samt kontorarbeidsplasser for 350 mennesker innen kulturproduksjon og samfunnsinnovasjon.

Sentralen eies av Sparebankstiftelsen DNB, og drives av en administrasjon på 18 fulltidsansatte som planlegger og er vertskap for mer enn 2400 arrangementer og kulturproduksjoner og 4000 små og store møter årlig.

Sentralen, våre leietakere og aktivitetene som finner sted hos oss, skal knyttes opp til Sparebankstiftelsen DNB’s visjon om å utløse gode krefter.

Vi søker en delingskultur blant leietakerne i Sentralen, hvor troen er at hver enkelt kan bli bedre i et miljø som gjensidig støtter og utfordrer hverandre. Kontorplasser på sentralen er forbeholdt kulturprodusenter og samfunnsinnovatører.

Festivaler og ensembler utgjør hoveddelen av våre leietakere i 3. og 4. etasje, og organisasjonene sitter i et åpent landskap, med hyller som skille mellom de ulike organisasjonene. Etasjen har felles kjøkken, og leietakerne har tilgang til et møterom i etasjen som er inkludert i husleien. I tillegg får våre leietakere spesielle priser for leie av øvrige saler, rom og tjenester hos Sentralen. 

Interesserte bes ta kontakt med daglig leder Alf Magnus Reistad, på e-post alf.magnus@sentralen.no, eller mobil 900 34 343. Søknadsfrist 2. september.

Interessert? Ta kontakt med daglig leder Alf Magnus Reistad, på e-post alf.magnus@sentralen.no, eller mobil 900 34 343

No items found.