Gjennomfør din digitale produksjon på Sentralen

Sentralen tilbyr en helhetlig og profesjonell løsning med alt fra flotte lokaler, utstyr, bemanning til publisering, distribusjon og lagring. Vi har bred erfaring og solid kunnskap og kan bistå med gode løsningsforslag for deres produksjon.

Lokaler: Opptakene skjer i Sentralens historiske saler eller i de fleksible produksjonsrommene som egner seg veldig godt til videoproduksjoner. Vi holder til sentralt i Oslo og det er enkel adkomst for deltagere og publikum.

Utstyr og bemanning: Vi har høykvalitets video og streamingutstyr og kan levere produksjoner i HD-kvalitet eller i det formatet du ønsker. Vi bruker de flinkeste lyd og lysteknikerne i bransjen og våre videoprodusenter og kamerateam hjelper deg fra ide til ferdig produksjon.

Distribusjon og lagring: Foruten tradisjonelle strømmekanaler kan vi publisere innhold via Sentralens egen plattform. Her kan du velge om innholdet skal være tilgjengelig for alle eller bak betalingsmur.

Estraad
I samarbeid med Garnes Data har Sentralen utviklet en ny digital arena der mennesker kan møtes, jobbe sammen og hygge seg - der de er. Ønsker du å vite mer om Estraad kan du besøke nettsiden her.

For mer info og booking, ta kontakt booking@sentralen.no.

Foto: Marius Dale

No items found.