Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 mnd.

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 mnd, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon.

Vær oppmerksom på hvilken dato og tid du velger i kjøpsprosessen.

I babydans er det foreldrene som danser med sine babyer i samspill med andre. Tilbudet passer derfor best for babyer som ennå ikke kan gå. Gjennom dans, fysisk lek og taktile objekter kombinert med musikk, stimuleres sansene og kommunikasjonen mellom den voksne og barnet. Dette blir til en inspirerende og aktiv stund som alle foreldre og barn kan ha glede av.

Babydans gir foreldrene ideer til hvordan de kan utforske bevegelse, samspill og lek med barna, samtidig som vi utvikler den fysiske styrken til både den voksne og barnet.

Det kreves ingen erfaring, men ha gjerne på deg behagelige klær som du kan bevege deg i.

HUSK at det er begrenset antall plasser. Vi anbefaler å bestille billetter på forhånd.

Konseptet Babydans utvikles og ledes av scenekunstnerne Beata K. Iden og Heidi Jessen (i permisjon). Med Babydans ønsker vi å skape verdifulle kunsterfaringer og opplevelser for og med små barn i følge med voksne. Vi er opptatt av samspillet mellom foreldrene og barnet og ikke minst de andre deltakerne. Mellom oss har vi mange års erfaring med dans, bevegelse og ulike forestillinger for barn i alderen 0-6 år. Beata K. Iden er også sertifisert ContaKids instruktør.

Arrangementet gjennomføres i samarbeid med Sentralen UNG.

Mer info? Sjekk Babydans egen FB side.

Dette arrangementet har begrenset med plass! Sentralen tar smittevern på det høyeste alvor, og stiller med alle forholdsregler. Ved å kjøpe billett(er) samtykker du til at din kontaktinformasjon lagres i inntil 14 dager etter avholdt arrangement. Informasjonen vil ikke deles med unntak av en eventuell smittesporing.

No items found.