Mat og drikke på Sentralen

Velkommen til et hus fylt av kultur, kreativitet og kulinariske opplevelser! 

Sentralen Kafé er åpen på ukedager 11.00 - 17.00 og Sentralen Restaurant tar imot gjester torsdager, fredager og lørdager 16.00 - 22.00. Vi tar alle forholdsregler og følger myndighetenes retningslinjer for smittevern. 

På Sentralen finner du blant annet både vår egen restaurant, kafeen som på kveldstid forvandles til pizzeria samt en rekke barer som popper opp når og hvor du minst venter det.

For bordbestilling, menyer og annen informasjon kan du se på serveringsstedenes egen nettside:

Sentralen Kafé er åpent fra tidlig til sent, og tilbyr alt fra frokost og lunsj til enkel middag. Her kan du få en god start på dagen, holde et møte, hente lunsj til kontoret eller møte venner for et uformelt måltid. Vårt Debio-godkjente bakeri Handwerk leverer nybakte boller og brød av surdeig hver morgen, og vi samarbeider tett med flere gode leverandører for å sørge for at kvaliteten på serveringstilbudet alltid er i fokus. Når kvelden nærmer seg fyller vi opp skapene med god vin og drikke, samt serverer uimotståelig surdeigpizza. Sentralen Kafé har også en aktiv arrangementskalender, og første fredag hver måned holder vi den populære after-work serien Hot Friday med chili i gryta og varme takter over høyttalerne. 

I området bak kaféen finner du Vinterhagen hvor det er høyt under taket og en egen ølbar. Vinterhagen vil alltid være åpen for alle, og den kan også være et alternativ dersom du ønsker å ha en boklansering, et foredrag eller en konsert. 


Restauranten
På Sentralen restaurant kan du oppleve klassisk norsk hverdagsmat, dekonstruert og gjenoppbygget med moderne smaker. Vi bruker bærekraftige og økologiske råvarer som gjenskapes til nye orginale komposisjoner på tallerken. Vårt mål er at din opplevelse skal være perfekt balansert mellom smaksrikdom og spennende teksturer.

Gullbaren

Gullbaren ligger i tredje etasje på Sentralen og er en hyllest til de gamle bankdirektørene som engang styrte bygget. Denne vintage baren er innredet med historiske detaljer og byr på klassiske cocktails og kvalitetsdrikke i en unik setting. Gullbaren er ikke åpen faste dager i uken, men kan holdes åpen under arrangementer på huset. Når du minst aner det vil Gullbaren også åpnes for spesielle kvelder med overraskelser på drikkemenyen. Følg med på Gullbarens facebookside for å få med deg neste gang baren er åpen.