Mat og drikke på Sentralen

Velkommen til et hus fylt av kultur, kreativitet og kulinariske opplevelser! 

Sentralen Kafé er åpen:
mandag - fredag kl 08:00 - 19:00 og lørdag - søndag kl 11:00 - 17:00.

Sentralen Restaurant er åpen:
onsdag - fredag kl 11:00 - 23:00 og
 lørdag kl 12:00 - 23:00. 

Uteserveringen er åpen i kafe- og restaurantens åpningstider. Alt på menyen kan bestilles som take-away.

Les mer her!

Vi tar alle forholdsregler og følger myndighetenes retningslinjer for smittevern. 

Konsertgjester på Sentralen får 10% rabatt på lunsjartikler (eks drikke og bakst) i kafeen og i restauranten (eks alkohol) i tilknytning til konsertbesøk, ved fremvisning av billett.

For bordbestilling, menyer og annen informasjon kan du se på serveringsstedenes egen nettside:

Sentralen Kafé er åpent fra tidlig til sent, og tilbyr alt fra frokost og lunsj til enkel middag. Her kan du få en god start på dagen, holde et møte, hente lunsj til kontoret eller møte venner for et uformelt måltid. Vårt Debio-godkjente bakeri Handwerk leverer nybakte boller og brød av surdeig hver morgen, og vi samarbeider tett med flere gode leverandører for å sørge for at kvaliteten på serveringstilbudet alltid er i fokus. Når kvelden nærmer seg fyller vi opp skapene med god vin og drikke, samt serverer uimotståelig surdeigpizza. Sentralen Kafé har også en aktiv arrangementskalender, og første fredag hver måned holder vi den populære after-work serien Hot Friday med chili i gryta og varme takter over høyttalerne. 

I området bak kaféen finner du Vinterhagen hvor det er høyt under taket og en egen ølbar. Vinterhagen vil alltid være åpen for alle, og den kan også være et alternativ dersom du ønsker å ha en boklansering, et foredrag eller en konsert. 


Restauranten

På Sentralen restaurant kan du oppleve klassisk norsk hverdagsmat, dekonstruert og gjenoppbygget med moderne smaker. Vi bruker bærekraftige og økologiske råvarer som gjenskapes til nye orginale komposisjoner på tallerken. Vårt mål er at din opplevelse skal være perfekt balansert mellom smaksrikdom og spennende teksturer.

Gullbaren

Gullbaren ligger i tredje etasje på Sentralen og er en hyllest til de gamle bankdirektørene som engang styrte bygget. Denne vintage baren er innredet med historiske detaljer og byr på klassiske cocktails og kvalitetsdrikke i en unik setting. Gullbaren er ikke åpen faste dager i uken, men kan holdes åpen under arrangementer på huset. Når du minst aner det vil Gullbaren også åpnes for spesielle kvelder med overraskelser på drikkemenyen. Følg med på Gullbarens facebookside for å få med deg neste gang baren er åpen.