En drinkbar av den gamle skole

Gullbaren ligger i tredje etasje på Sentralen og er en hyllest til de gamle bankdirektørene som engang styrte bygget. Denne vintage baren er innredet med historiske detaljer og byr på klassiske cocktails og kvalitetsdrikke i en unik setting.

Følg marmortrappa opp til tredje etasje og spaser inn i en helt annen tid. Århundre gamle historiske funn er plassert på hyllene eller inni de rustikke veggene, og du kan også gå inn i det opprinnelige bankhvelvet. Stemningen er satt for den perfekte cocktailfesten fra 1800-tallet, stødig ført i land av Pål Bagge Skar og Robin Sohrabi-Shiraz. 

Pål og Robin har lang og variert erfaring som bartendere i Oslo. Deres arbeid spenner seg fra å stå bak bardisken til å starte egne steder, skrive om drikke for magasiner og aviser, utvikle menyer og kurse andre bartendere. Om du har tatt deg et glass på barer som Bar Boca, Fuglen, Pauls Boutique eller Torggata Botaniske har du mest sannsynlig blitt servert av en av disse to.

Gullbaren er ikke åpen faste dager i uken, men kan holdes åpen under arrangementer på huset. Når du minst aner det vil Gullbaren også åpnes for spesielle kvelder med overraskelser på drikkemenyen. Følg med på Gullbarens facebookside for å få med deg neste gang baren er åpen.